dinsdag 23 december 2014

Kerstsfeer

Zo net op het nippertje heb ik ons huisje in kerstsfeer gebracht. Door allerlei drukte waren mijn lieve vriendje en ik er nog niet aan toegekomen om een kerstboom te kopen. En heel stiekem hoefde al die poespas ook niet echt van mij. We zijn met de kerstdagen voornamelijk buitenshuis te vinden. En het geeft best wel een troep allemaal. Maar vriendjelief was het daar niet mee eens en dus zijn we zaterdag toch maar naar het tuincentrum gereden om een boom te kopen. En wat voor een boom! Het is de mooiste boom, die er was. En ook de grootste boom, die wij ooit gehad hebben in huis. De lichtjes waren nog wel even een probleem. Één snoer was kapot & te weinig lichtjes in zo'n grote boom is geen gezicht. Gelukkig had mams nog een snoer ouderwetse kaarslampjes liggen & zo kon ik gisteren de boom versieren. Samen met de sneeuwmannen-quilt, die van de zomer eindelijk af kwam, hebben we nu een mooi kersthuisje.


De sneeuwmannen-quilt heb ik trouwens niet opgehangen met een tunnel. Ik wilde hem eigenlijk gaan gebruiken als dekentje, maar zo op het muurtje bij mijn naaikastje was toch wel een erg mooi plekje om op te hangen. Ik heb er dus 3 strikken van gehaakt kant aangezet (niet zelfgemaakt hoor). Één strik in het midden en twee strikken aan beide punten. En deze strikken heb ik aan drie spijkers vastgestrikt. Soms zijn lastige problemen makkelijk op te lossen. Laat de kerst maar komen! Wij zijn er klaar voor. Ik wil jullie alvast hele fijne kerstdagen wensen. Geniet ervan met al je dierbaren!

4 opmerkingen:

 1. Toch leuk, hè, zo'n huis in kerstsfeer! Het ziet er prachtig uit, een mooie boom en een prachtige sneeuwmannenquilt! Leuke oplossing om hem op te hangen!
  Heel fijne dagen, groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi plaatje zo, je sneeuwmannenquiltje naast de pracht van een Kerstboom! Zo komt het wel goed met de Kerstdagen...
  Ik wil jou en je dierbaren heel Fijne en Gezellige Kerstdagen wensen.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor jouw en je dierbaren hele fijne en gezellige Kerstdagen en een geweldig en creatief 2015.Het ziet er erg gezellig uit bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die kerstmannen liggen hier ook nog steeds in de kast te roepen om gemaakt te worden! Wie weet dit jaar?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...