maandag 11 februari 2013

Iets voor Valentijn?!?

Ik weet dat ik al een poosje niets heb geschreven, maar dat gaat goed komen. Ik heb het de afgelopen weken nogal druk gehad met mijn verjaardag (ja, ik ben 2 februari weer een jaartje ouder geworden) & met het lezen van boeken op mijn nieuwe e-reader, die ik van mijn lieve schoonfamilie gekregen heb voor mijn verjaardag. In iets meer dan een week tijd heb ik al 5 boeken gelezen, dus dan begrijpen jullie wel dat er weinig tijd over blijft voor quilten & bloggen.

Toch schrijf ik nu even kort een berichtje om een heel leuk quiltje onder de aandacht te brengen. Een geweldig hart gemaakt met schattige molentjes-blokken. Lees de tutorial maar eens die Connie van Freemotion by the River op haar blog geplaatst heeft.

Valentine Heart Tutorial van Freemotion by the River (klik hier)

Misschien heb je dan nog net genoeg tijd om het te maken voor Valentijn. Ik ga vanmiddag als ik thuis kom eens een duik in mijn lapjesvoorraad doen & dan ga ik de quilt maken met 5"-vierkantjes & mijn Lil'Twister Pinwheel Tool van CS Designs. Kan het Singertje ook weer even lekker snorren. En heb ik zometeen een mooi kadootje voor mijn allerliefste vriendje (psstt... niet vertellen hoor)

Foto afkomstig van Freemotion by the River (klik)


3 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Eerst wil ik je nog feliciteren met je verjaardag!!!
  Leuk dat hart met die molentjes. Ik heb zelf ook net die techniek uitgeprobeerd met restjes, maar in de vorm van een hart is ook wel heel leuk...
  Mijn molentjes draaien wel in de andere richting, ik zal mijn patroontje misschien eens omdraaien!

  Groetjes,
  Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, gefeliciteerd nog! Wat een duizendpoot ben je, nu weer éven zo'n prachtig hart tussendoor! En oh ja, de e-reader. Geweldig ding. Maar ligt hier heel vaak in de kast (want dan ben ik aan 't... quilten) Maar op vakantie is het een Gouden Greep!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...