zondag 5 augustus 2018

Vakantiequilt - hulp gevraagd!!!

De laatste jaren gaat er steeds een blik vol met voorgesneden stofjes en een steeds groter wordende quilttop mee als we weg gaan op vakantie of zelfs voor een weekendje weg. Dit is mijn vakantieproject en het is zo fijn om dit project mee te nemen, omdat ik er verder niks aan hoef voor te bereiden als we op de plaats van bestemming zijn. Ik kan gewoon relaxed gaan zitten patchen.Ook dit jaar nam ik de vakantiequilt mee naar Noorwegen en inmiddels is het al een behoorlijke quilt aan het worden. Lekker vrolijk met sprankelende kleuren. Ook stofjes die ik in Noorwegen kocht kon ik gelijk in de quilt verwerken. Maar helaas heb ik nu een probleempje. Want als ik de quilt nog wil,laten groeien heb ik extra stof van de driehoekjes nodig. En nu hoop ik dat één van jullie nog een stuk(je) van deze stof heeft liggen.Hier een close-uw van de laatste 3 stroken die ik heb. Het gaat om een Wilmington-stof van een aantal jaar geleden uit de Birds of a Feather-lijn van Kaye England. Deze lijn is al van een aantal jaar geleden, maar misschien heeft iemand nog een stukje liggen. Mocht je nog van deze stof hebben, dan wil ik deze heel graag van je over nemen. Stuur me dan even een berichtje via mwh@quicknet.nl of laat een berichtje achter op dit blog. 

7 opmerkingen:

 1. Hoi Marieke, leuke quilt! Ik kan je helaas niet aan het stofje helpen. Op Facebook is een groep Verkoop quiltstoffen en quiltbenodigdheden. Als je daar lid van bent mag je daar ook vragen of iemand een stofje voor je heeft. Misschien is dat een idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas Marieke, ik heb dit stofje niet, hoop dat je gauw succes hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Ikheb t ook niet, een snoepje van een quilt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik kan je helaas niet helpen aan dit stofje maar wil nog wel even kwijt dat ik genoten heb van al die mooie Noorwegen plaatjes en verhaaltjes.
  Groeteen
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou leuk zijn als iemand je nog aan een (groot) stuk van dit lapje kan helpen :o)
  je vakantie quilt groeit erg mooi groter !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mocht niemand dit stofje voor je hebben kun je ook doorgaan met een heel andere stof,heb dit gezien op de Facebook pagina bij Quiltstudio het gooi .
  Daar staat een vingerhoedjes quilt waar dit ook gedaan is.

  Succes Ans.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je quilt word erg mooi zeg........liefs. Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...