maandag 28 maart 2011

Weekend

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer gisteren? Wij wel & dat betekent dat ik helemaal niks gedaan heb aan mijn quiltwerkjes. Wij hebben het terras opgeruimd & lekker in het zonnetje gezeten.

Zaterdag was het bij ons erg regenachtig & ben ik met mijn moeder gezellig op stap geweest. Eerst zijn we naar Haarlem gegaan voor de Doldwaze Samplerdagen. 1,64 kilo stof gekocht, een paar losse lapjes voor mijn Kaffe Fassett-quilt (die ik ooit ga maken) & veel mooie, leuke dingen gezien. En daarna op naar Rotterdam. Eerst naar de quiltwinkel van Marijke Hesse waar ik een aantal solids heb gekocht voor een geplande Amish-quilt & voor een leuke sampler. En daarna gezellig op de thee bij mijn oma. Ze is al 84 & een beetje vergeetachtig, maar o zo gezellig. Ik had mijn Irish Chain meegenomen om te quilten & oma vond hem prachtig. Ze heeft wel 15x gezegd dat ik altijd bezig lijk te zijn. En daar heeft ze ook wel een beetje gelijk in. Ik hou er gewoon van om leuke/mooie etc. dingen te maken. En deze quilt wordt wel heel mooi. Ik zal van de week (als het mooie weer blijft) even een foto van de Irish Chain maken, zodat jullie hem ook kunnen zien.

Vandaag een foto van de kleurtjes voor mijn medaillonquilt. Het middenblok liet ik in een vorige post al zien, maar dit zijn de rest van de kleurtjes die ik wil gaan gebruiken. Het boekje waar deze stukjes stof ingeplakt zijn is mijn quiltboekje. Hierin schrijf ik allerlei tips, trucs & ideeën op & nu plak ik er dus ook stukjes stof in. Bij een vorig bezoek aan de quiltwinkel deed ik een miskoop, omdat de stof net te paars bleek te zijn bij de rest van de kleuren, maar dat gebeurt me nu niet meer!

5 opmerkingen:

 1. welkom met je quiltblog...... nu ga ik ook eens op zoek naar je kookblog.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, sucses met je blog.Handig zo'n quiltboekje, ik heb er ook heen waar ik ook geregeld gebruik van maak!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je blog. Het is erg leuk om te doen, maar dat wist je wellicht al van je kookblog. Groetjes, Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee zo'n boekje. ik loop altijd met smalle strookjes stof maar ik denk dat ik dit idee van je overneem als je het goed vind.
  Het zijn overigens erg mooie kleurtjes die je uitgezocht hebt.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...