vrijdag 26 februari 2016

Mistige dagen

Hoewel we ook twee dagen prima hebben kunnen skien met stralend weer, is het het grootste deel van onze skivakantie mistig en zelfs regenachtig geweest. Dat was dus vooral binnenzitten.Sommigen zaten dan vooral in de caravan te Keezen, een spel dat op Mens-erger-je-niet lijkt.


Sommigen gingen een mooie wandeling maken door het natuurgebied (Parc Vanoise) dat vlakbij ons dorp in Frankrijk ligt.Behalve dat je door supermooie natuur wandelt, is het vooral erg leuk omdat je daar ook gemzen en steenbokken kan zien als je geluk hebt.


En sommigen (ik dus) gaan in de caravan van hun ouders op het bed zitten patchen. Aan de nieuwe quilt met de leuke malletjes gekocht bij de show-and-tell van Judith. Een mooi vakantiewerkje. En de quilt is ook al geclaimd door een klein meisje. Dus een goede stimulans om er mee verder te gaan. 


En als het dan eindelijk mooi weer is, en er goed geskied kan worden, dan wil het nog weleens gebeuren dat je ziek bent & dus een dag binnen moet blijven. Daar had ik vandaag last van. En dan gebeurt het zomaar dat je na die dagen al een behoorlijk eind gevordert bent aan de quilt met de leuke plaatjes voor het kleine meisje dat hem 'nu al mooi vind'. Ben benieuwd of dit ook een vakantieproject blijft of dat ik hem stiekem toch niet kan laten liggen terug in Nederland.Ondanks de mistige dagen & de heftige verkoudheid hebben we wel een heerlijke vakantie gehad. Lekker uitgerust & superlekker gegeten. En de dag die ik geskied heb, was ook helemaal geweldig. Morgen gaan we weer terug naar huis. Jammer hoor, ik zou hier nog wel een poosje kunnen blijven bovenop de berg. Volgend jaar komen we weer terug!

4 opmerkingen:

 1. Dat wordt een mooie quilt, het kleine meisje heeft smaak!
  Beterschap en geniet van jullie vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo kan een vakantie toch heel ontspannend zijn en intussen lekker opgeschoten aan je mooie quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is overal het weer van slag. Ook wij in het Allgau gebied DE hebben regen storm etc... gehad, maar gelukkig ook 4 prachtige dagen met strak blauwe lucht, heerlijk kunnen skieen dus.
  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je al lekker opgeschoten! Jammer van de mist en de verkoudheid... Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...