donderdag 2 juni 2011

Engeland!!!!

Vandaag ben ik voor ene lang weekend naar Engeland gevlogen voor een bezoek aan mijn stoere broer, mijn lieve schoonzus & mijn allerschattigste neefje. Waarschijnlijk is dit de laatste keer, want ze verhuizen binnenkort terug naar Nederland, maar dat is een ander verhaal. De vlucht hiernaartoe is goed verlopen. Ik blijf het een beetje eng vinden in zo'n vliegtuig & ben altijd blij als het toestel helemaal veilig geland is.

Mijn broer zou me op komen halen, maar wie was er niet toen ik de deuren van het vliegveld door stapte?!? Juist, mijn broer... Dat betekende geld pinnen, wat kopen om kleingeld te krijgen & naar mijn lieve vriendje in Nederland bellen om te vragen of hij mijn broer weer wilde bellen (want uiteraard vergeet ik op dit soort momenten mijn telefoon) Gelukkig duurde het niet al te lang tot mijn broer kwam & zijn we naar zijn huis gegaan. Daar lag een hele stapel boeken voor mij & mijn mams klaar, maar daar zal ik het in een volgend blogje over hbben. We hebben samen boodschappen gedaan bij de Tesco (elke keer een feest & meestal koop ik dan een aantal kookboeken - lekker goedkoop - & tijdschriften)

Na het boodschappen haalden we mijn schoonzusje, mijn neefje, een vriendin & mijn broers schoonouders op & hebben we een heerlijke wandeling naar een Pub gemaakt om even wat te lunchen. Het is prachtig weer hier & dat was dus echt genieten. Nu zit ik bij mijn broer op de bank & ben bekaf van de reis & alle voorgaande dagen met de crematie enzo. Dat wordt vroeg naar bed, zodat we morgen vroeg op kunnen staan om naar York te gaan (samen met broerlief & hij gaat zelfs mee naar het quiltmuseum in ruil voor een bezoekje aan de York Brewery) Ik heb er nu al zin in!

ps.helaas geen foto's gemaakt vandaag, want mijn fototoestel zit nog in mijn koffertje

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...