maandag 16 januari 2012

Mooie CWDQ-blokken van mams

Zoals jullie wel weten zijn mijn mams & ik in september 2010 begonnen met de Civil War Diary Quilt. Ik had voor mezelf een deadline gesteld & heb inmiddels alle blokken af. Maar mams is nog bezig met het patchen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een heel klein beetje jaloers ben op haar. Het is zo leuk om de stofjes voor elk blok bij elkaar te zoeken. En om het blok vervolgens in elkaar te zetten. Maar helaas, mijn top zit al in elkaar.

 Nou heeft mams inmiddels ook al een groot deel van de blokken af & ze gaat steeds sneller. Er hoeven nog maar 10 blokken gemaakt te worden & dan kunnen de blokken & sashings mee naar Frankrijk om daar aan elkaar gezet te worden. De CWDQ op wintersport. Ik denk dat ik er daar wel mooie plaatjes van kan maken ;-) En dan zal ik ook mijn top meenemen om foto's van te maken Dan kunnen jullie het verschil goed zien. Mams & ik gebruiken dezelfde patronen & we kunnen putten uit dezelfde stoffenvoorraad, maar het worden twee heel verschillende quilts. Dat kan je een beetje zien bij de pagina's in de rechter zijbalk.

 De afgelopen week heeft mams onderstaande blokken gemaakt. Vinden jullie ze niet mooi?!?


6 opmerkingen:

 1. Schitterende blokken Ieke. Wat gezellig om het samen met je moeder te doen.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het prachtig.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou deze zijn zeker erg mooi en heel knap gedaan van je mam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ieke complimenten aan je moeder je hebt niks teveel gezegd het zijn prachtige blokken geworden ook mooie stofjes gebruiken jullie ervoor.Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er al heel mooi uit! prachtige blokken en leuk om dat samen te doen. groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...