zondag 29 januari 2012

Wat een mooi kadootje...

Ik ben al twee dagen als een kind zo blij. Ik had namelijk een bieding gewonnen op Marktplaats & mocht alvast een verjaardagskadootje voor mezelf gaan ophalen in Hilversum. Vandaag was het zover & dat wilde ik jullie even laten weten. Wat heb je dan opgehaald denken jullie vast. Nou gewoon een zwart koffertje. Deze...


Misschien weten jullie al wat het is, maar als ik het deksel openmaak, dan kun je zien wat erin zit...


Ja, een naaimachine & wel een hele mooie. Een echte Singer 221, ook wel een Featherweight genoemd. Ik vond die machine al langer helemaal leuk. En door alle enthousiaste verhalen van medequilters werd het een begeerd object. Maar ik vond ze toch wat duur voor zomaar tussendoor. Dus toen ik hem voor een erg goede prijs op Marktplaats tegen kwam, vond ik dat de tijd rijp was om hem te kopen.  Ik ben er echt heel erg blij mee. Mijn vriendje wat minder, want hij ziet alweer problemen met opbergen. Inmiddels staan er 4 verschillende naaimachines in huis. Ach, ik zie wel waar ik hem laat. Ik ga er de komende periode in ieder geval flink van genieten. Vinden jullie het geen plaatje?


Ik heb mijn Singer nog niet uitgeprobeerd, maar al wel even stofvrij gemaakt met een doekje. Zodat hij nu mooi staat te glimmen & blinken. Vanavond gaat mijn lieve vriendje in de studeerkamer zitten werken & dan is de eettafel helemaal van mij om rustig aan de slag te gaan met mijn Singertje. Mijn machine is gemaakt in Elizabethport, USA & is afkomstig uit 1956. Hij is dus net zo oud als mijn mams. Grappig idee... Kijk hier nog een paar fotootjes...7 opmerkingen:

 1. Wow, ik kan me voorstellen dat je hier blij mee bent. Hij ziet er nog perfect uit en de koffer ook.
  Je kunt vast wel een plekje hiervoor vinden........
  Veel naaiplezier.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige machine. Heel veel plezier ermee.

  Groeten Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige machine, ben ook aan het zoeken naar ene, heb tijd, want het moet de juiste zijn, veel succes ermee

  knuffs, vero

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig. Veel plezier ermee.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zeker geweldig mooi en ik kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent. Trouwens het kastje wat je net gekocht heb is ook een schatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toevallig op je blog gekomen, Ohhh, wat zul je er van genieten! het zijn zulke heerlijke machinetjes, ik ben gewoon verliefd op de mijne, heel veel plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie hier overeenkomsten. Ik heb op de zelfde dag ook mijn Fatherweight ontvangen ook uit 1956. Geweldige machine hè? Ik ben er ook zo blij mee het is een juweeltje!En de volgende overeenkomst is dat ook ik van Kaffe Fasett stoffen houd. Ik werk momenteel aan de Dancing Dollies met zijn stof en die van Philip Jacob.
  Dat wilde ik je even vertellen.
  Fijne week en groetjes, Evelyne
  http://eefsneedle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...