donderdag 8 maart 2012

Huisjes, maar dan anders...

Er is op dit moment een bouwgekte aan de gang in blogland. Ik was er in januari ook mee begonnen, maar liep al snel niet meer bij met de superschattige huisjes van Jeanneke. Ik wil er nog wel mee verder gaan, maar moet even de zin vinden om ze weer op te pakken & om er als een gek aan te gaan zitten werken om weer helemaal bij te raken. Ik ben wel andere huisjes aan het bouwen. Wat zeg ik? Huisjes? Grachtenpanden bedoel ik...

Toen mijn mams net begonnen was met quilten, bezocht ik met haar de open dag van de Sampler in Haarlem. Daar lag toen een boekje met een superleuke quilt erin & ik was natuurlijk op slag verliefd. Ik kreeg het boekje van mams & mijn droomquilt kon gemaakt gaan worden. Little Amsterdam van de North Sea Quilters. En mijn voornemen om deze quilt te gaan maken ontstond ter plekke. Oh nee.... eerst moesten er blauwe stofjes verzameld worden... er moest een nieuwe naaimachine komen & ik moest de tijd vinden om ermee aan de slag te gaan. Gisteren was het zover. Een schoenendoos vol blauwe stofjes stond al te wachten. Mijn Featherweight stond in de startblokken om meters te gaan maken. En doordat ik (alweer) ziek ben had ik ook een paar uurtjes de tijd om me op dit werkje te storten. En het is me daar een leuk werkje! Ik ben nu bezig met de muren van de grachtenpanden, maar ze zien er nu al mooi uit. En door de goede instructies in het patronenboekje is het ook nog een redelijk makkelijk te maken quilt. Ik heb gewoon zin om weer verder te gaan... Maar eerst moet ik gaan douchen & naar de huisarts, want die rothoest begint nu echt vervelend te worden.


ps. ik zal morgen foto's van mijn muurtjes maken.

3 opmerkingen:

 1. Wauw mooi patroon hoor Succes met de grachtenhuisjes en beterschap voor het hoesten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke quilt, succes met het maken.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja dit is een mooie quilt, ik ken hem van het patroon. Lijkt me erg leuk om te doen. Even rond gekeken op je weblog en een hop leuke dingen gezien. Leuk dat je ook een featherweight hebt.
  Dank voor je bezoekje!
  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...