vrijdag 30 maart 2012

Sneak preview

Ik ben de laatste dagen alleen maar bezig geweest met de quilt voor mijn broer & zijn aanstaande bruid. Vandaar dat ik niet heel veel quilterigs kan laten zien. Wel kan ik jullie stiekem een sneak preview laten zien van de quilt. Dit zal voorlopig het laatste plaatje ervan zijn, want anders wordt de verrassing misschien verklapt.


Ik heb voor deze quilt 1800 stukjes stof gesneden van 2½" bij 3½". Ik heb 64 middenvierkanten gesneden. Ik heb een flink aantal meloentjes gesneden. En mams heeft bijna 150 papieren boogjes uitgeknipt. Een flinke klus dus. Nu is mams bezig op haar Singertje de rode stofjes op de boogjes te paperpiecen. Mijn tante knipt vervolgens de stofjes netjes langs het papierrandje af & scheurt de papiertjes weg. De stofboogjes gaan dan in een grote schoenendoos mee naar mijn huis alwaar ik ze aan de witte tussenstukken zet. Het loopt gesmeerd & zoals het er nu naar uitziet gaan we de deadline halen.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig al die hulp die je krijgt om de quilt op tijd klaar te krijgen. Ik herken het patroon van je quilt als ik het goed heb.
  Hij wordt mooi!
  Succes met de behalen van je deadline.
  Goed weekend, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij wordt prachtig daar zullen ze heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw warme kleuren en een passend patroon Fijn dat je hulp hebt en succes met het halen van de deadline!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede samenwerking.
  Ik heb er pas ook en gemaakt voor mijn zus en het is heel speciaal om hieraan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...