zaterdag 8 september 2012

Toch maar verder met...

Mijn medaillonquilt. Kennen jullie deze nog?

Ik ben al een behoorlijk poosje geleden met deze quilt begonnen, omdat ik mijn horizon wilde verbreden. Ik gebruikte vooral felle stoffen in de kleuren blauw, groen, geel etc. Maar ik wilde iets maken met wat meer gedempte kleuren. Dus roodachtigen, bruinen & rozen. En tot nu toe is dat goed gelukt. Alleen bleef zoals wel vaker gebeurt bij mij de quilt weer een poosje stil liggen. Zien jullie hem liggen bovenop mijn Singerkoffertje vergezeld door de kant-en-klare top & achterkant van mijn Civil War Diary Quilt? En de bak met stoffen, die ik voor dit project gekocht had, stond ook al een poosje onaangeroerd in de kast. Toch zonde van deze snoepjes...


Maar daar is nu verandering ingekomen. Ik ben weer begonnen met sterretjes maken voor de volgende rand van mijn medaillonquilt. Een rand met sterren. Een poos geleden had ik er al één helemaal af & nu zijn er nog een aantal bijgekomen. Ik heb mijn oospronkelijke plannetje om allemaal heel verschillende sterren te maken losgelaten & ga nu voor een iets simpeler variant. Nog steeds gaan er veel stukjes in een klein blok, maar 81 haal ik geloof ik nergens nu. Het is in ieder geval een lekker ontspannend werkje voor een luie zaterdag. En de sterren schieten mijn naald uit.


Hmmm... vreemd... Deze foto wil niet goed draaien in Blogger. Ach, zo kunnen jullie ze ook zien ;-)
Morgen ga ik onverwachts toch naar de quilttentoonstelling in Deventer met mams. Eigenlijk zouden we niet gaan, maar omdat mijn lieve vriendje moet honkballen samen met broerlief & paps begeleider is van dat team, kunnen de vrouwen gezellig op stap. En dat gaan we doen ook! Ik zal jullie laten weten hoe de tentoonstelling was. 

2 opmerkingen:

  1. De medallion wordt mooi, ik vind hem erg mooi van kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is ook heel mooi. Goed dat je er mee verder gaat.
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...