vrijdag 31 mei 2013

Mandjes op vrijdag

Ik weet dat het eigenlijk woensdag mandjesdag is, maar ik ga daar voor één keertje van afwijken. Ik laat gewoon (eigenwijs als ik soms ben) vandaag mijn laatste mandjes zien. Het zijn er vrij veel, want ik heb al een poosje geen mandjes laten zien.


Al deze mandjes maakte ik tijdens de pauzes op mijn werk, dus is het alleen maar passend om ze ook op mijn werkplek te fotograferen. Als ik een beetje doorwerk, dan kan ik op één dag één mandje maken. De afgelopen weken zijn er 22 mandjes bijgekomen. Dat maakt dat ik in totaal 176 mandjes heb. Ruim over de helft, nog maar 114 mandjes te gaan. Het bakje met de voorbereide mandjes is bijna leeg & dat betekent dus dat ik komend weekend thuis nieuwe mandjes ga voorbereiden. Ik zal jullie in een blogje laten zien hoe ik dat doe, want misschien hebben jullie daar ook wat aan. Oh en weten jullie waar ik ook zin in heb?!? Om wat mandjes aan de grote lap te zetten. Dat ga ik ook doen!

5 opmerkingen:

 1. Ja, laat zien!! Dat is zo inspirerend, ik leer zo veel van alle tutorials die ik in blogland tegenkom. Bij het nadoen kijk ik op mn iPadje naar de foto's, dan lukt het wel. Mandjes wil ik ook nog eens maken!
  Groetjes, Francis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zijn je mandjes. Ik houd van die kleurtjes. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook op vrijdag zien je mandjes er mooi uit. In de pauze op je werk? Nee, dat lukt mij echt niet. Wel een goed idee om je tijd zo met iets leuks in te vullen op je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een boel mandjes!
  Ze zijn mooi je vrijdag mandjes.

  productief weekend en groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...