zondag 5 mei 2013

Een heerlijke dag

Het was wel vroeg opstaan vanmorgen (half 8 op een zondagmorgen vind zelfs ik vroeg), maar het was het dubbel & dwars waard. Ik heb vandaag een heerlijke dag gehad! Waarom zullen jullie je afvragen? Nou, ik ben met mams helemaal naar Hall gereden voor de Singertjesdag bij Bep. En wat een hoop Singertjes waren er! Schattige machientjes met minstens net zulke lieve eigenaressen. Ik zal proberen jullie mee te laten genieten met de foto's. Maar het was eigenlijk onbeschrijfelijk top!


Bij een heerlijke dag hoort natuurlijk ook taart. En deze was erg yummie!


Gezellig hoor zo'n partij snorrende machientjes! En ze werden niet eens overstemd door het geklets van alle quiltsters, omdat we allemaal hard bezig waren met ons projectje van de dag.


Er waren zoveel Singermeisjes dat één ruimte niet genoeg was. Kijk, hier zie je de groep in de keuken. De groep op de eerste foto zat in de woonkamer.


Om het projectje af te hebben moest er doorgewerkt worden, ook door mij. Zien jullie me zitten voorovergebogen bij mijn Singertje?


Ik maakte voor het eerst van mijn leven plooitjes & dat ging eigenlijk best goed moet ik zeggen. Het resultaat moest natuurlijk even vastgelegd worden.


Ik zat voor deze prachtige quilt op een geweldig rek met de allerliefste beren. Ik kon het gewoon niet laten om af en toe even gewoon omgedraaid te gaan zitten & deze beauty te bewonderen.


Of wat dachten jullie van dit prachtige quiltje?!? Gewoon geweldig! Ik krijg er spontaan zin van om ook sterretjes te gaan maken deze zomer. (ik moet mezelf nu maar even streng toespreken, want er moeten eerst quilts af!)


Gelukkig was er ook tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens de show & tell buiten in het zonnetje. Wat dachten jullie van deze geweldige quilt van Isabeau? Ik vond het een plaatje.


Of van deze van Joes (klik)? Superleuke mandjes in blauwe banen!


Deze was ook al zo mooi gemaakt met American Jane-stofjes. 


Mams had de top van haar Patriots in Petticoats meegenomen. De eerste quilt die ze op de naaimachine maakte.


En ik had een nieuwe top meegenomen gemaakt van een charmpakketje van French General stofjes. In sneltempo in elkaar gezet om te gebruiken op de nieuwe tuinbank op het terras. Ik zal jullie binnenkort meer foto's ervan laten zien.


Vooruit, nog eentje. Een geweldige scrappy ster.


Ontspannen konden we ook tijdens het eten van een heerlijk voorjaarssoepje. Helaas verdween het zonnetje tijdens het eten af en toe een beetje & werd het wat frisser. Maar het soepje maakte dat allemaal goed! En anders deed het uitzicht dat wel. 


Het soepje werd gemaakt door Bep herself, die hier poseert voor haar nieuwste (?!?) quilt met reuzehexagonnen. Bep, je had de dag fantastisch georganiseerd & mams & ik hebben genoten!


Aan het einde van de dag kon ik dit superlieve buideltje mee naar huis nemen. Handig voor allemaal kleine quiltdingetjes. En helemaal zelfgemaakt (met wat hulp hier & daar)


Snappen jullie nou dat ik zo'n geweldige dag gehad heb? Dat moet toch wel met zulke leuke mensen, in zo'n mooie omgeving & met zulke lieve naaimachientjes.

6 opmerkingen:

 1. Klinkt fantastisch! Het ziet er zo gezellig uit, leuke mensen ontmoeten en mooie inspirerende dingen zien, wat ook weer gevaar oplevert om projecten niet af te maken. Dat kennen we allemaal.
  Leuk dat ik even mee mocht kijken.
  Je buideltje is erg leuk geworden.
  fijne week en groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ieke wat een prachtige foto's van alles maar vooral de show en tell. Jouw quilts staan er echt mooi op dat heb ik niet voor elkaar gekegen. Ik ben nog steeds verliefd op je babyquiltje.
  Groetjes uit een zonnig Hall, Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat was het super he dat daggie met onze singertjes bij Bep.
  Leuke foto's heb je gemaakt................liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig was het, he? Je zat naast mij en nu blijkt at ik je blog al heel lang volg!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, ik volg je al een poosje op je blog, blijkt dat je gisteren een van de Singer-dames was. Heb genoten van al die prachtige machientjes en wat een gezelligheid bij Bep hé?
  Groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je gevonden!!! Wat een geweldig verslag heb je gemaakt van een minstens zo geweldige dag!
  Heb natuurlijk eens even verder in je blog gekeken, en wat maak je een mooie dingen en wat een
  produktiviteit! Ik ga je volgen, en zet je in mijn leeslijst. Doe de groetjes aan je moeder van
  mij! Wellicht gaan we elkaar nog eens zien (ongetwijfeld bij een volgende Singertjesdag).
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...