zaterdag 7 maart 2015

Luie?!? zaterdag

Omdat ik deze week al twee keer hoofdpijn had, heb ik besloten om vandaag een luie zaterdag te houden. Alhoewel, lui?!? Ik kan maar moeilijk niksen als er zoveel mooie dingen te patchen, appliceren en quilten zijn. Vandaar dat ik aan de slag ga met deze leukerd:


De 1865 Passion Sampler. Ik loop door alle andere projecten een beetje achter met de blokken & ben nu bij blok 20 aanbeland (pssst... ik had al bij 36 kunnen zijn). Maar voor dit soort dagen is het een ideaal project om aan te werken.


 Dus heb ik mijn bakje & mandje met rode/roze/blauwe/witte/bruine stoffen erbij gepakt. Ik heb de patronen uitgedraaid.


En heb mezelf op deze uitdaging gestort. Blok 21, Seven Sisters. Heel veel kleine wybertjes in één blok. Dat moet vast gaan lukken. Zeker met het handige draaiplateautje dat ik van Sinterklaas kreeg. Het voordeel is dat ik voor deze quilt geen sashings eraan hoef te zetten. Zodra een sliert van 9 blokken af is, kan hij meteen aan de rest. Hieronder zien jullie de eerste twee rijtjes over de bank hangen. Ik ben benieuwd of daar dit weekend nog een rijtje bij komt ;-)


4 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren en heerlijk zo'n "lui" dagje.
  Geniet van het weekend.
  Groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn het toch prachtige blokken, alle patronen heb ik al opgeslagen, wil deze ook graag eens maken.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooie, deze sampler, en zeker in de kleuren, die jij ervoor hebt uitgezocht! Veel plezier met deze mooie blokjes.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanaf het moment dat ik deze quilt zag ben ik er hevig verliefd op! De blokken liggen uitgeprint klaar. Er ligt hier echter nog zoveel te wachten om afgewerkt te worden dat ik beter nog even wacht voordat ik hiermee start. Jouw blokjes en kleurkeuze vind ik héél erg mooi! Dit wordt een TOPquilt! Groetjes van Liliane

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...