zaterdag 18 april 2015

Volgende blok

Het volgende blok van a Bountiful Life, de quilt waar mams & ik al meer dan een jaar mee bezig zijn, is ook af. Dit keer was het blok met de pauw aan de beurt. Een enorm leuk blok om te maken, omdat je lekker met kleurtjes kon spelen. Je zou het niet zeggen, maar voor mijn blok heb ik gebruik gemaakt van een stofje van Kaffe Fassett met daarop begonia's in het pauwblauw. Zo zie je maar dat met Kaffe alles gemaakt kan worden.


Hierboven zie je de blokken van mams & mij naast elkaar. Omdat ik mijn Bountiful Life al druk genoeg vind worden in de Kaffe-stoffen, maak ik de hartjes van de bloemen niet. Dan kan ik ook extra mijn best doen om een passend stofje ervoor te nemen. Ook de pauwenogen heb ik niet apart gemaakt. Ik vind allebei de blokken weer geweldig geworden.

 
 
In een vorig blogje vertelde ik over de het plannen van de quilt, die mams gaat maken voor mijn vader. Een echte bootquilt. Al denk ik dat die stiekem meer voor over haar eigen benen is, dan voor paps op de boot. Dit is het middenstuk. Een panel van een vuurtoren met flying geese eromheen. Het begin is gemaakt! Mams maakt deze quilt op haar Singertje & dus zullen we waarschijnlijk snel resultaat zien. Ik ben benieuwd hoe deze quilt gaat worden.

6 opmerkingen:

 1. Ik blijf het leuk vinden om de verschillen van jullie quilts te zien en je hebt gelijk, ze zijn beiden mooi!!!

  Goed weekend,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige blokken zijn het weer, dezelfde maar toch weer heel anders vanwege jullie gebruik van stoffen. En het eerste blok voor de quilt van je vader is zo mooi!!! Heeft je moeder prachtig bedacht en gemaakt!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En al weer zijn ze allebei prachtig geworden, de nieuwe blokken! Ik zou nIet kunnen kiezen, welke ik mooier vind. De bootquilt gaat vast en zeker ook heel mooi worden.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Bountiful blocks are beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am enjoying your mother/daughter quilt blocks. Both are beautiful and unique in their own way Thank you so much for sharing these blocks.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...