zaterdag 9 april 2016

Keuzestress

Het is al een poosje geleden dat ik een blogje geschreven heb, maar ik had gewoon even geen tijd. Of misschien geen zin. Ach, een beetje van beide denk ik. Ik heb de laatste tijd hard gewerkt aan de laatste randen van de Bountiful Life. De quilt die ik samen met mams aan het maken ben als BOM-project. En ik moet eerlijk zeggen dat ik afgelopen donderdagavond wel even een zucht van verlichting sloeg toen ik de laatste rand eraan gezet had. Helaas, jullie mogen de top nog niet in zijn geheel zien. Mams is er nog mee bezig. Maar hier toch een sneak preview van de rechter onderhoek.


En nu heb ik keuzestress. Er ligt zoveel leuks om te doen, dat ik bijna niet meer weet wat nu op te pakken.


Zal ik deze snel afmaken? Dan kan hij naar schoonzus-lief toe. Alleen jammer dat ik niet zo van quilten hou. Elke avond dus maar een half uurtje doorbijten.


Ik kan ook een haakwerkje oppakken. Met lekker vrolijke voorjaarskleurtjes. Is ook redelijk snel klaar misschien. Alleen wat moet ik dan maken met deze frisse kleurtjes? Nee, toch ook maar niet.Tenzij iemand van jullie een leuk patroon heeft voor iets wat ik met deze frisse bolletjes kan maken.


De nieuwe Americana-quilt voor mijn zwager dan? Waarvan ik het middenstuk voor de helft aan elkaar zette in het paasweekend op het Singertje? Nee, even geen zin om achter de naaimachine te werken. Ik wil lekker gewoon frotten.


De volgende cirkel van de Camelot dan? Die eerste smaakte wel naar meer. Nee, is mijn zondagwerkje. Elke week maak ik één cirkel tot ik ze alle zestien heb. Voor de stoffen gebruik ik een fq-bundel die ik al een heeeeele poos geleden online bij Hancocks of Paducah in de USA kocht. Hoef ik niet na te denken of de gebruikte stoffen wel bij elkaar passen ;-) Ik heb hem trouwens op de bank geplakt, omdat ik wilde kijken of die kleur mooi als achtergrond zou staan. En ja, dat doet het. Ik moet nu dus op zoek naar een achtergrondlappie in de kleur van de bank.

Hmmm... de foto wil niet kantelen in Blogger. Je moet maar even je hoofd schuin houden om de foto in het juiste perspectief te zien. 

Ik kan natuurlijk ook mijn huiswerk voor de Irish Circles afmaken. Tenslotte moeten mams & ik deze maand twee maanden in één keer doen. Maar ik ben al zover & we hoeven pas 30 april weer naar Amsterdam. Ik heb nog tijd genoeg voor de applicaties op de hoeken van het middenstuk.


Nee, ik ga me storten op deze bak met allerlei kleine snippers en andere restjes. Ik ga gewoon verder waar ik gebleven was. Lekker verder met appliceren.


Deze bjoetie verdient namelijk wel flink wat aandacht. Ze was wat in de verdrukking geraakt, omdat ik ook al bezig was met de Bountiful Life, ook al een applicatieproject. Maar nu mag ze weer tevoorschijn komen. Gisteravond heb ik al flink wat bloemetjes voorbereid. En hiervoor zijn de kleine restjes die in mijn restjesdoos zitten natuurlijk uitermate geschikt. Wordt het een lekker scrappy quilt. Ik zie nu op de foto trouwens wel dat ik de twee gele dingen boven- & onderin het midden ga vervangen door een andere kleur. Deze worden wel erg flets op de foto & ik vind ze gewoon niet zo mooi. Ik heb er vast nog wel een leuk lappie voor liggen. Laat ik maar snel even mijn kast induiken om wat moois uit te zoeken. Doeg!

8 opmerkingen:

 1. Keuze genoeg uit mooie projecten. Veel plezier, maar dat hoef ik vast niet te wensen, want het is al een plezier om het te pakken of naar te kijken. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat laat je een mooie projecten zien. Pas maar op dat je er niet overspannen van wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Keuzestress. Maar wat een keuze! Het ene project nog mooier dat het ander, wat een heerlijk luxeprobleem. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I see you are working on the Love Entwined quilt also, I have to make three flower sprays still for the center then finally that part will be done - will I continue on the whole quilt I do not know maybe the center will be in turn a wall hanging.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit soort stress kan ik prima aan, wat een luxe probleem toch? En alles wat je laat zien is schitterend. Echt Genieten. Fijne zaterdagavond, ik ga ook weer quilten vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat laat je weer mooie werkstukken zien zeg.
  En wat een luxe toch, zoveel werkjes hebben en niet weten waar aan te beginnen.
  Maar ken het zelf ook goed hoor, ben ook altijd met van alles tegelijk bezig.................liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan me voorstellen dat je blij bent dat de rand af is. Hij is heel mooi en erg intensief. Tja en wat je daarna allemaal laat zien, waaraan je eventueel verder zou kunnen werken, dan duizelt het mij een beetje. Ik ben ook wel met een paar dingen bezig om te kunnen afwisselen, maar zoveel....nee dan had ik geen rust meer in mijn hoofd. Ik wens je veel sterkte met je keus en gewoon lekker blijven genieten. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel herkenbaar, hoor, die keuzestress. Veel te veel mooie projecten, en veel te weinig tijd. Maar wel een luxe-probleem... Heel goede keuze, voor de LE, want dat is echt een heel erg mooie!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...