zaterdag 30 april 2016

Amsterdam-tijd

Vandaag was het weer Amsterdam-tijd. Mams en ik mochten eindelijk weer naar de Irish Circles-bijeenkomst bij Den Haan & Wagemakers.


En hoe leuk is het dan dat de top van Elsbeth gewoon daar helemaal af ophangt?!? Supermooie kleuren met een supermooi resultaat.


Eerst liet iedereen die dat wilde de resultaten tot nu toe zien. Daar zien jullie aan het einde van dit blogje wat foto's van. En al snel kregen we het patroon met de volgende vier cirkels die we gaan maken. En konden we aan de slag.


Elsbeth legt uit hoe je perfecte cirkeltjes maakt...


Jeanet en mams zitten wat met stof en draadjes te prutsen, terwijl Marja aandachtig naar Elsbeth luistert...


En Beverley legt uit hoe de backbasting applicatie-techniek werkt. Ze laat ons in detail zien hoe we dat aan moeten pakken.


Ze kan zoooooo mooi appliqueren. Dat wordt toch een keer een lesje volgen bij haar ;-)


Oh, en dan laat Elsbeth nog een keer zien hoe je perfect scherpe puntjes kan maken met alleen wat naald, stof en draad. Natuurlijk zijn jullie ook nieuwsgierig naar onze cirkels. Dus bij deze... Geniet ervan!
Middencirkel en blokken van mams
Middencirkel en blokken van Jeanet
Middencirkel en blokken van Marja
Middencirkel en blokken van Beverley
Mijn eigen middencirkel en blokken
Super hè, al die verschillende resultaten?!? Ik heb nu al zin om verder te gaan met de volgende cirkels. Ga straks lekker aan de slag, maar eerst een boterhammetje eten. 7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...