woensdag 22 maart 2017

Woensdag

Woensdag is eigenlijk mijn vrij dag. Midden in de week een extra dag vrij, zodat ik lekker kan ontspannen en klusjes in huis kan doen. Al komt er van die klusjes vaak weinig terecht omdat ik veel te druk bezig ben met quiltplanntjes. Vaak ga ik dan 's middags naar mams voor een kopje thee, spelen met mijn neefje, wat quilttijd en gezelligheid. Jammer genoeg heb ik daar nu wat minder tijd voor. Er moet namelijk gewerkt worden op woensdag. Het is reuzedruk en de komende weken ga ik aan de slag met werk. Gelukkig kan ik wel iets eerder naar huis en zo kunnen we in gestolen momentjes toch even wat ontspantijd vinden.


Waarbij mams hard bezig is met het quilten aan haar Irish Circles.


En ik druk aan het appliceren ben aan een dogtooth-randje voor op een applicatiequilt die al een jaar niet uit de kast geweest was precies vanwege dit randje. De Margaret Sampson George-methode maakte daar gelukkig een einde aan en hopelijk kan ik de top snel aan jullie laten zien.Want er worden alweer plannen gemaakt met deze prachtige stoffen die vanuit de USA bij mams op de mat vielen. Ik ben verliefd!!!!

4 opmerkingen:

 1. Altijd "vervelend" als je niet even lekker veel kan handwerken, begrijp je helemaal 😩

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dagje voor jezelf... En wat leuk om te zien hoe je die "hondentandjes" maakt... weer wat geleerd...*Ü*...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar met n vrije dag ;0)
  Fijn dat je het randje nu wel af kunt maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar met n vrije dag ;0)
  Fijn dat je het randje nu wel af kunt maken !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...