zaterdag 13 mei 2017

Sweet Surrender

DVandaag weer Sweet Surrendertijd in Amsterdam. Dus vanmorgen vroeg uit de veren, paraplu mee en op pad naar Den Haan en Wagemakers. 


Waar ik alleen maar een stapeltje rode driehoeken kon tonen. Door allerlei dingen heb ik de afgelopen periode weinig zin gehad in het maken van 'nieuwe' dingen. Geen huiswerk gedaan en dat moet ingehaald worden. Gelukkig heb ik mijn mojo terug en komt het vast binnenkort goed met mijn driehoeken. 


Jeanette had wel hard gewerkt met deze bjoeties als resultaat. En helemaal leuk met de ruitenpunt ertussen. Vervolgens kwamen de driehoeken van Yvonne op tafel. Lekker vrolijk en fleurig. Maar dat geldt voor alle Sweet Surrenders van ons groepje.


Dit zijn de driehoeken van Wilma. Ook al zo vrolijk en gezellig.


En met geweldige details zoals deze bloem.


Mieke gaat helemaal als een speer. Ze is helemaal bij en heeft alle punten en zijkantjes tot nu toe af. Gelukkig heeft de telefoon een panoramafunctie zodat alle blokken ineens op de foto konden.


Na het bekijken van alle blokken was er veel tijd om te kletsen en om wat steekjes te zetten. Of om overleg te voeren over het volgende breiwerk dat gemaakt gaat worden.


Kijk, hier het bewijs dat we ook serieus bezig geweest zijn tussen alle gezelligheid door. En dan als kers op de taart kwam Else ook nog binnen voor de middag-Tolman-bee en konden we haar geweldige punten bewonderen. Het is dat ik niet zo van hexagonnen hou, want anders had ik er vast een WIM bij. 

6 opmerkingen:

 1. Hey Marieke was leuk om je weer ff te zien. Wat worden jullie punten MOOI. En och kijk die hexen van mij, dank voor de complimenten LIEF. Fijn weekend DIKKE knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. what is the name of the pattern with the applique - it is beautiful and looks like a long time project. The hexies are wonderful too

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk deze blog, vooral ook de mooie diamanten van Else. Gezellig was het! Ik kijk al weer uit naar de volgende Sweet Surrender bee. Succes met die mooie rooie punten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blokken/ punten laat je zien van de Sweet Surrender. Erg mooie quilt waar je mee bezig bent.
  Ik heb even bij gelezen bij je , liep een beetje achter. De foto's van de tentoonstelling zijn ook zo mooi! Dan is het weer jammer dat ik in Frankrijk ben, maar je kan niet alles hebben hè!

  lieve groetjes,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmm, smullen van al die mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...