dinsdag 17 mei 2011

Nieuw blok voor mijn sampler

Ik ben al enige tijd bezig met een Sampler uit dit boek. Een erg leuk boek dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen van het gezinnetje van mijn broer, die nu nog in Engeland woont. Ik liet al eerder blokken gemaakt met behulp van de patronen & beschrijvingen in dit boek zien. Maar nu is het tijd om het volgende blok te showen. Dit blok is een Drunkards'Path. En het was voor mij de eerste keer dat ik een blok maakte met ronde vormen & dus ronde naden. Ik vond het niet zo heel moeilijk om die ronde vormen te naaien, want ik merkte dat dit blok erg vergevingsgezind is. Als je een steekje net verkeerd zet, dan merk je dat niet heel erg. Over dit blok heb ik wel het langste gedaan van alle blokken tot nu toe. Maar dat kwam vooral omdat ik het niet zo heel leuk vond om te naaien & het dus telkens weg legde. Het eindresultaat vind ik wel erg leuk. Dus misschien dat ik in de toekomst nog wel meer blokken met ronde vormen ga maken (er staan er in ieder geval nog 3 in het boek)



En kijk... dit wordt het volgende blok. Ik heb alle vierkantjes al gesneden & ga ze vanmiddag bij mams op de naaimachine aan elkaar zetten.



Als je hier klikt, dan kun je de blokken die ik eerder maakte bekijken.

1 opmerking:

  1. Leuke blokken! Bij mij lukt het nooit zo goed om ronde vormen te maken. In de Dear Jane zitten ook een aantal blokken met rondingen. Daar heb ik echt een hekel aan. Ik vind een drunkards path quilt wel heel mooi.
    Groeten,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...