vrijdag 27 mei 2011

Stoffenspektakel & nieuw sampler-blok

Afgelopen woensdag was ik met mijn mams & mijn lieve nichtje in Alphen a/d Rijn om het stoffenspektakel te bezoeken. We gingen er speciaal heen voor de meneer met goedkope quiltstoffen. Mams wil een quilt gaan maken voor op het bed van oma & ze wilde daar stoffen voor uit gaan zoeken. Ze is goed geslaagd! Natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat te kopen... Het werden de onderstaande halve meters. 11 in totaal & dat voor maar 50 euro. Ze gaan nu mijn voorraad in & ik zal ze in de toekomst zeker gaan gebruiken.



Ik heb de afgelopen week vooral aan lopende projecten gewerkt & kan er nog niet zoveel van laten zien. Wel kan ik het nieuwste sampler-blok showen. Kijk maar: een mooie Dresden Plate. Dit blok vind ik (alweer) erg goed gelukt & erg leuk om te maken. Op naar het volgende blok...



Ik wilde jullie trouwens ook nog mijn nieuwste boek laten zien (inmiddels heb ik alweer nieuwere besteld bij Amazon in Engeland) De blokken in dit boek zijn gemaakt d.m.v. appliceren & dat vind ik wel een leuke afwisseling met mjn andere projecten. Ik ga er binnenkort mee beginnen, maar eerst een quilt afmaken ;-)

1 opmerking:

  1. Wat toevallig, het boek van Carrie Hall's Sampler heb ik ook net gekocht. Misschien een ideetje om samen op te werken? Bijvoorbeeld elke maand een blok? En dan het resultaat tonen opons weblog? Maar dat wordt wel volgend jaar hoor. Ik mag van mezelf dit jaar geen nieuwe quilts beginnen, m.u.v. een medaillonquilt in September. Die ga ik samen met een aantal andere mensen maken.
    Laat maar horen wat je ervan vindt.
    Groeten,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...