woensdag 5 oktober 2011

Frustrerend!

Soms vind ik patchen to zooooo frustrerend. Ik ben gisteren een hele avond bezig geweest met een volgend blokje van mijn CWDQ om erachter te komen dat de stukjes totaal niet aan elkaar passen. De vierkantjes gingen voorspoedig. De driehoekjes zaten ook snel in elkaar. Maar toen ik de twee wilde samenvoegen ging het mis & dat leverde van alles op behalve een mooi blok. Op de foto lijkt het nog wel mee te vallen, maar in real life dus echt niet. Ik vind de kleurtjes van dit blok wel helemaal super, dus kk ga morgen dus maar opnieuw beginnen. Even nog een stukje van de bruine stof meenemen bij de CWDQ-stoffenvoorraad, die bij mams ligt, vandaan & dan kan ik vol frisse moed weer verder. Zo zie je maar dat quilten toch niet altijd genieten is.

5 opmerkingen:

 1. Da's balen. Als je maar weet wat je verkeerd hebt gedaan. Ik zit ook wel eens te stoeien, maar haal het (bijna) altijd uit als het verkeerd is. I blijf het zien anders. Sommigen hebben dat niet. Die zeggen, maakt niet uit, het is toch handwerk. Maar ik kan dat niet.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marian, nee ik ook niet. Heb ook al regelmatig foutjes zitten herstellen. Maar ach, zo blijf je bezig, toch?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat vervelend je zou hem zo in de hoek gooien, tenminste dat wil ik wel eens doen als mij dat af en toe ook overkomt. Maar ondanks dit wordt het wel een mooi blok.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Guusje... ik heb hem ook even opzij gelegd (uhm... gegooid). Ben maar eerst begonnen met een blok met heel veel dunne streepjes. Dat gaat wel goed, want dat maak ik m.b.v. paperpiecen. Als deze af is, dan ga ik me weer aan het 'mislukte' blok wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, heel herkenbaar! Goed idee om tussendoor wat anders te doen en dan dit blokje weer op te pakken. De stofjes die je gebruikt zijn inderdaad heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...