donderdag 13 oktober 2011

Weer een paar blokken af...

En zo begint mijn CWDQ zowaar op te schieten. Misschien ga ik 5 devember zelfs wel halen ;-)
Met deze blokken heb ik ook weer een volgende rij voltooid. Ik heb hem zelfs al aan elkaar gezet. De stoffen voor de volgende rij zijn ook uitgezocht, dus hopelijk krijg ik die 4 blokken nog af voor ik naar Rome ga. Want de blokken van de CWDQ blijven dan thuis. Mijn kleine vogeltjes tile-quilt mag mee de koffer in als leuk tussendoor werkje. En zeg nou zelf Rome & een mozaiek-quiltje zijn toch gewoon voor elkaar gemaakt?!?
Van de vier blokken die ik nu af heb waren er 2 relatief makkelijk. En met twee ervan heb ik wat meer moeite gehad. Misschien kun je de post over mijn mislukte blok nog wel herinneren? Toen ik er even rustig voor ging zitten waren alle frustraties binnen no time vergeten & zat het blok redelijk snel in elkaar. En het resultaat vind ik erg geslaagd (al zeg ik het zelf) Het andere lastige blok was het blok met alle smalle reepjes in groen & paars. Het duurde lang & ik heb nog even getwijfeld of ik niet stiekem zou gaan smokkelen door een gestreepte stof te gebruiken voor dit blok. Maar met wat paperpiecen & veel geduld is ook dit blok erg goed gelukt.

 
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Fijn is dat toch als het goed gaat en je het gevoel hebt de geplande datum te halen. Dat vind ik tenminste wel. Mooie blokjes weer, vooral dat klosje.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blokken heb je gemaakt en en weer 4 erbij. Leuk hoor naar Rome.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog 38 te gaan! Zal me niet lukken om je nog in te halen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...