zondag 9 oktober 2011

Work in progress

Vrijdag was er een sale gaande bij Pineneedles.com & daar heb ik twee heel mooie patronen voor appicatiequilts besteld. Eigenlijk zou ik het liefst meteen beginnen zodra de patronen op de mat vallen, maar ik heb op dit moment best veel verschillende projecten (groter & kleiner lopen) Dus moet ik van mezelf eerst wat dingen af gaan maken voor ik weer iets nieuws ga beginnen. Dit zijn die projecten...

1. Civil War Diary Quilt
Hier ben ik nu net iets meer dan een jaar mee bezig. De eerste vier slingers zijn af & er moeten nog 36 blokken gepatcht worden. Deadline voor de top = 5 december

2. William Morris Irish Chain
Deze quilt ben ik december 2010 begonnen met een jellyrol die ik van de Sint had gekregen. Deze quilt schiet aardig op. Meer dan de helft is al gequilt. Ik moet alleen de rand nog quilten & een bies naaien. Deze quilt moet iig af voor ik wat nieuws start.

3. Medaillon-quilt
Een mooie quilt in vreemde kleuren voor mijn lieve vriendje. Begonnen in maart 2011. Er moet nog een sterrenrand gepatcht worden.

4. Snowbound
Met deze quilt ben ik een aantal weken geleden begonnen om goed te leren appliceren. In totaal moeten er 12 blokken gemaakt worden waarvan er al 6 af zijn. Gaat dus snel!

5. Sampler-quilt
Hierbij maak ik telkens een blok om verschillende technieken te oefenen. Bij deze quilt gaat het vooral om het proces & minder om het resultaat. Mag dus lekker lang blijven liggen ;-)

6. Wildflowers
Ondanks de goede bedoelingen ligt het werk aan dit quiltje nagenoeg stil. Als de CWDQ af is, ga ik weer meer aan deze leuke quilt denken.

7. Tile quiltje
Een leuk tussendoor projectje. Om deze af te maken stop ik dit quiltje in de koffer als we volgende week naar Rome gaan. Is een mooi werkje voor op een zonnig terras ;-)

8. Geese flying to York
Een quiltje dat ik met de naaimachine aan het maken ben van een charm pack van Moda. Helaas is mijn eigen naaimachine stuk, dus ik moet toch maar eens een dagje bij mams gaan zitten om de top af te maken.

9. Henrietta Whiskers
Deze van Bunny Hill ben ik vorige maand mee begonnen & ga ik maken van stofjes die ik al in mijn voorraad had. De eerste 3 blokken zijn gepatcht. De quilt wordt voor mijn nichtje Sophie, die al maanden vraagt om een dekentje van Lieke (zo noemt ze mij)

Verder liggen er nog wat onbenoemde kleine projecten, die ik begonnen ben, maar waarvan ik niet zeker weet of ik ze af ga maken. Het valt dus best met met de WIP-jes. De lijst met WIM-pjes is veel langer, maar dat herkennen jullie vast wel?

7 opmerkingen:

 1. Altijd gezellig lijsten ;-)

  Bedacht me vannacht dat er nog een paar projectjes niet op staan. Maar die wil ik nog wel afmaken. Zoals bijv. Henrietta Whiskers voor mijn nichtje Sophie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt heel bekend: ik mag van mezelf niks nieuws beginnen. Maar ik heb nu wat af, de top dan, dus ik mag wel iets nieuws beginnen. Maar ik doe het niet. Op 1 januari a.s. mag ik van mezelf met een nieuwe quilt beginnen. Maar nu weet ik niet welke. Want ik heb niet alleen een lijst van WIP-jes, maar ook een lijst van wensen.
  Veel plezier met afmaken.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt zooooo bekend! Ik heb een paar projecten waar ik aktief aan werk. Een paar projecten in een doos die nog afgemaakt moeten worden. Een wandkleed dat begonnen moet worden. En dan nog een hele lange lijst met wat ik nog wil doen. Tot nu toe lukt het me om gedisciplineerd projecten af te werken. Als ik m'n home sweet home af heb pak ik een "ligt in doos"-project of ik ga wat nieuws beginnen. En zo ook als ik een ander project af heb.

  Mijn lijst is ongeveer net zo lang als die van jou *grijns*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat valt zeker mee, mijn lijst je veel langer en ik quilt nog niet zo lang ik durf het niet eens op te schrijven zoveel als er hier nog ligt. Je hebt wel hele leuke en mooie projecten onder handen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moedig, zo'n lijstje maken! Ik begin er niet aan ....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, zo´n lijst! Zou voor mij ook goed zijn om eens te maken... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...