zaterdag 21 april 2012

Wow, een award

Afgelopen donderdag maakte ik weer eens een blogrondje & toen werd ik blij verrast door Marian, van Phebe and Jane. Ze gaf mij zomaar een Liebster Award door, omdat ze vindt dat ik een leuk blog heb. Wow, ik voel me vereerd. Want ik vind het blog van Marian echt helemaal super. Ze maakt de mooiste dingen  & is ook nog eens erg aardig. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op haar Phebe (ook al zit ze nu een beetje aan te hikken tegen de sterren - zet hem op Marian!)

Nu moet ik 5 dingen over mezelf vertellen die jullie als lezer misschien nog niet weten. Da's een lastige, want mijn mams leest ook mijn blog & die weet eigenlijk het meeste van mij wel. Ach, laat ik maar wat weetjes voor de 'onbekende' bloggers schrijven, anders komen hier wel heel persoonlijke geheimpjes op straat te liggen ;-)

1. Ik ben geboren op 2 februari 1978 in het kraamziekenhuis in Rotterdam (& ja ik ben dus Feyenoord-fan & op dit moment erg tevreden met hun prestaties)
Pasgeboren
2. Ik heb twee jongere broers. Maarten & Michiel. En mijn mams haalde ons vroeger altijd door elkaar als ze één van ons riep. Zo erg lijken we toch niet op elkaar? Ze hebben trouwens allebei al een kind & ik ben dus de trotse tante van het stoutste & liefste meisje van de wereld & van het stoerste & aardigste neefje van de wereld.
Bij onze overgrootmoeder op Walcheren
3. Ik vind sport erg leuk. De meeste sporten kijk ik vooral zoals wielrennen, honkbal & heel soms voetbal. Maar alle wintersporten vind ik erg leuk om zelf te doen. We proberen elk jaar te gaan skiën in Frankrijk & als er in Nederland sneeuw ligt, is dat natuurlijk ook genieten. 
Met mams op de slee
4. Ik ben een echte boekenwurm & ga niet de deur uit zonder een boek in mijn tas (vandaar ook dat ik meestal een grote tas meeneem als ik ergens naartoe ga) Qua genre ben ik niet echt honkvast. Ik lees graag thrillers, fantasyboeken, romans etc. etc. Als er maar een verhaal in zit. En dat zit bij mijn favoriete schrijvers zeker goed. Dat zijn namelijk Gabriel Garcia Marquez, Isabel Allende & Elizabeth George. Ik lees overal, maar het allerliefst liggend in bed. En dat is soms weleens lastig als je samenwoont met een vriendje dat het liefst meteen gaat slapen. Tegenwoordig neem ik dus ook een zaklampje mee naar bed, want dan kan ik toch lezen zonder dat mijn vriendje er last van heeft. Slim toch?
Lezend op de camping
5. Ik ben gek op muziek. Als ik mijn iPod zou verliezen, zou er een schat aan liedjes verloren gaan. Het allerleukste om samen met mijn vriendje te doen is het bezoeken van concerten. Een paar weken geleden zijn we naar Anouk geweest & in september gaan we weer naar Coldplay. Ik zou eigenlijk wel wat vaker naar concerten willen gaan, dus ik ga toch maar eens de concertagenda's beter bijhouden. Meestal kom ik er te laat achter dat één van mijn favorieten een concert geeft. :oeps: 

Jeroen & ik bij Coldplay
Zo, dat was wat meer informatie over mezelf. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen, maar dat komt allemaal nog wel.

Toen ik de award kreeg ben ik gaan kijken naar de blogsters die hem voor mij kregen. En ook daar zag ik de leukste dingen voorbij komen. Mijn leeslijst is dan ook zeker weer uitgebreid met een aantal blogs. Maar 5 blogs uitkiezen om deze award aan te sturen. Poeh, wat moeilijk. Ik zou het liefste iederen een award geven, want ik vind alle blogs leuk om te lezen & te bekijken (ook al reageer ik niet vaak, dames, ik bekijk jullie blogs graag) Maar goed, what needs to be done, has to be done. Vandaar dat ik toch 5 blogs geselecteerd heb om de award aan te geven.

1. Kathinca verdient met haar blog Quilt en Zootjes een award, omdat ze van die prachtige My Tweets-blokken maakt. En nu ze in de lappenmand zit, kan ze denk ik ook wel een opsteker gebruiken.

2. Saskia op haar Quiltkamer verdient ook een award, omdat ze zo'n leuk behangetje heeft, waar je gewoon verliefd op moet worden. Daarnaast maakt ze ook nog eens superleuke quilts & kussenrollen.

3. Klaske van Kitty-Quilt verdient een award, omdat mooi rood inderdaad niet lelijk is (een goed levensmotto voor iemand met rood haar)

4. Evelyne, van Eef's Needle krijgt van mij ook een award. Haar dansende dametjes met Kaffe Fasset-kleertjes zijn gewoonweg onweerstaanbaar. Dus neem snel een kijkje bij haar.

5. Als laatste verdient Guusje, van Guusje Creatief een award. Ik ben ooit op de quilt in haar blogtitel verliefd geworden & jullie snappen vast wel waarom!

4 opmerkingen:

  1. Je hebt de award verdiend hoor!! En dank je wel voor je complimenten over mijn blog en quilts.
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je award; dik verdiend.
    Leuk, wat je allemaal vertelde en liet zien over jezelf.

    Groetjes!

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel Ieke, ik voel me vereerd...Maar uhhh,als je het niet erg vind, geef ik hem niet door, er zijn zoveel leuke blogs en ik wil niemand passeren..
    Wat een leuke foto's van vroeger, zo lag ik vroeger ook te lezen en dan met een kussen tussen mijn voeten waar ik dan mee aan het spelen was...
    Kon toen namelijk ook niet stil zitten, ehhh liggen bedoel ik...
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je award en dank je wel dat je er mij ook eentje geeft en ja de bloemenquilt, weet je ben er zelf ook nog steeds helemaal weg van.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...