zaterdag 17 mei 2014

Dilemma

Wat is het toch een feestje om met de Birds of Paradise quilt in Kaffe Fasset-stoffen bezig te zijn. Ik word gewoon vrolijk van alle fleurige kleuren.  Op dit moment ben ik aan het blok met het bruidje aan het werken. Alle stukjes liggen voorbereid klaar op een dienblaadje & het eerste gedeelte zat er al lekker vlot op. Maar.... Ik ben nu bij de rok aangekomen & ik weet het niet meer. Ga ik voor de ene of voor de andere. Ga ik voor een dieproze rok met een grote roos of ga ik voor de wat geligere rok met meerdere rozen. Als jullie adviezen hebben, dan zou dat super zijn. Ik ga ondertussen gewoon de rest van het blok appliceren.5 opmerkingen:

 1. Hoi Ieke, bedankt voor je reactie op mijn quilt! Ik ben je tijd uit het ook verloren. Door je reactie ging ik kijken en inderdaad je was verdwenen uit mijn bloglijst. Natuurlijk terug gezet. Ik heb je blog terug gelezen. Prachtige quilts van Sante Marie!
  Jou quilt en die van je Mams wordt ook mooi. Ik zou voor de rok de grote roze bloem kiezen.
  Leuk hoor de verschillende stoffen die jullie gebruiken.Succes samen met je mams om deze beauty te maken.

  Groetjes en goed weekend, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ieke wat leuk om deze quilt eens in kaffe stoffen te zien het word in ieder geval erg mooi.Ook ik zou gaan voor de roze grote bloem.Veel succes met het blok we zullen het wel zien waar je uiteindelijk voor gekozen hebt.Fijn weekend en de groetjes van Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super en ook gedurfd om Kaffe Fasset stoffen te gebruiken voor deze quilt. Ik vind het een goed idee.
  (Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste roze rok)
  Ik zal met plezier de voortgang volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ook! De grote roze-rode bloem. Zeker weten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...