zondag 6 september 2015

Druk bezig

Zo, het is weer tijd voor een blogje. Na het laatste positieve bericht over paps, was dat alweer een tijdje geleden. Met paps gaat alles goed. Hij is al een poosje uit het ziekenhuis, twee stents rijker. En vol goede plannen om gezond te gaan leven zodat dit niet weer gebeurt. Ik heb het vooral druk gehad met werken. Het is weer september en dat betekent dat onze klanten weer terug zijn van vakantie en heel veel vragen hebben over hun rapporten en onze software. 's Avonds heb ik dan weinig zin om achter de computer te gaan zitten om te bloggen.


Wel zet ik regelmatig wat quiltsteekjes aan de whole cloth quilt voor mijn schoonouders. Ik hou niet van quilten, maar hopelijk leer ik het met dit project wat meer waarderen en komen de andere quilttops ook snel aan de beurt om mooie quiltsteekjes te krijgen. Deze steekjes vind ik in ieder geval mooi. 


Ook ben ik druk bezig met een UFO. Deze twee blokken van de Home Sweet Home zijn al gemaakt. En ik ben er heel blij mee. Zoete stofjes op een stoere ondergrond maken dit superleuke blokken. Ik heb nu al 5 blokken af van deze quilt. Vier moeten er dus nog. Maar dat zal vast snel gaan. Ik heb bijna alle applicaties al voorbereid en ze moeten alleen nog maar vastgezet worden. Vandaag ga ik me verder storten op de sterren- en bloemenblokjes van het middenblok van deze quilt. Lekker weer eens met de hand patchen.


Volgend weekend wordt het een druk quiltweekend. Zaterdag naar Zwijndrecht voor de Aussie bee en hopelijk zondag naar Deventer voor de ATT en de Dear Jane-tentoonstelling. Hopelijk heeft mams zin om mee te gaan, anders is vriendjelief de pineut ;-)))


5 opmerkingen:

 1. Ik heb ooit een mini-wholecloth gemaakt en dat quilt zooooooo lekker! Niets in vergelijking tot het quilten van patchwork met heel veel kleine stukjes. Dat blijft toch altijd heel anders om te doen! Het ziet er allemaal weer heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig quiltwerk maak je op die witte quilt, (daar is echt niet aan te zien dat je het niet leuk vindt) Het ziet er al prachtig uit. Wat een heerlijke quilt is die huizenquilt om aan te werken hè? mooie kleuren kies je voor de blokken. Ik kon er indertijd ook moeilijk mee stoppen, zo leuk vond ik het.
  Veel plezier met al je projecten, groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je vader weer helemaal hersteld! Jouw quiltsteekjes zijn heel erg mooi hoor! Helaas kunnen we elkaar niet tegenkomen in Deventer, want wij gaan er zaterdag naar toe. Echt zin in! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je vader weer helemaal hersteld! Jouw quiltsteekjes zijn heel erg mooi hoor! Helaas kunnen we elkaar niet tegenkomen in Deventer, want wij gaan er zaterdag naar toe. Echt zin in! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...