donderdag 8 november 2012

Het is bij de Nearly Insane zo leuk...

Om lekker te spelen met de lapjes. Voor sommige blokken moet je heel veel ienieministukjes aan elkaar zetten zoals in blok 8 hieronder. Hier kun je leuk spelen met verschillende kleurtjes & hoe dat bij elkaar past. In andere blokken zijn er minder stukjes om te patchen, maar kun je mooi spelen met een leuk motiefje waardoor een meisje ineens uit het raam kijkt in blok 14.


Deze twee blokjes heb ik de afgelopen dagen gemaakt. En hoewel het twee heel verschillende blokjes geworden zijn, ben ik met allebei even blij. Het blokje links op de foto bestaat uit 152 stukjes stof. Dat waren dus een heleboel stukjes stof om te snijden, lijntjes om af te tekenen & naadjes om te naaien, maar met wat geduld is het me toch gelukt om het helemaal af te krijgen.

Het blokje rechts op de foto heeft maar 25 stukjes & duurde dus veel korter om te maken. Maar daar kon ik dus goed spelen met het stippenstofje van French General. Ik kon eindelijk ook eens het randje in een blok verwerken. Die randjes vind ik namelijk keileuk, maar ik weet nooit zo goed hoe ik ze moet gebruiken. Hier pastten ze perfect. En gecombineerd met het schattige stofje met het meisje dat uit het raam kijkt, vind ik dit blok heel mooi geworden.

En die blokken, die zijn wel een beetje verslavend om te maken. Ik begin de naam van de quilt, Nearly Insane, steeds beter te begrijpen. Het volgende blokje ligt alweer klaar om gepatcht te worden. Nu eerst even werken & dan snel naar huis om nog meer blokken te maken.

Oh ja, als je alle blokken wil zien, die ik tot nu toe heb gemaakt, klik dan even hier (klik) Of op het Nearly Insane-blokje in de zijbalk hiernaast.

3 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig!! Het zijn ontzettend leuke blokjes om te maken deze te gekke blokjes,..
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mooi wat je doet. Leuke kleur dat rood.
  Echt heel mooi!

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. joh Ieke, wat ga je hard! In plaats van dat je me volgt loop ik al een blokje op je achter, hihi... Ze zijn wel super schattig geworden hoor! En...héle leuke stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...