zondag 4 november 2012

Ik ben nu echt een beetje gek geworden...

Toen ik bij haar (klik) zag dat ze was begonnen met de Nearly Insane, begon het bij mij weer te kriebelen. En vond ik ineens dat ik (tegen al mijn goede voornemens in) toch écht moest gaan beginnen met de Nearly Insane-quilt. Gewoon omdat het leuk is om er tegelijkertijd met iemand anders aan te werken (ook al ken je die niet) & omdat ik het leuk vind om lekker te friemelen met superkleine lapjes. Ik vind het gewoon leuk om sampler-quilts te maken. En Nearly Insane is natuurlijk een utieme sampler-quilt (naast Dear Jane waar ik ook mee bezig ben)

Ik kocht bij Samsara Quilting in Lisse een aantal fat eights met rode, roze & bruine stoffen. En samen met lapjes die ik nog in huis had, stelde ik een mooi doosje samen met stofjes in rood-, bruin- & wittinten. Dat worden de kleuren van mijn Nearly Insane. Twee mooie doosjes (al zeg ik het zelf)


Zoals je ziet op de foto is het weer hier nogal druilerig & omdat ik een beetje moe ben na een late avond gisteren ben ik lekker in mijn pyjama in de woonkamer aan het patchen, terwijl er een stoofpotje op het fornuis staat. Dat zijn pas ontspannen zondagen. Ik heb inmiddels al twee blokjes af. Blok 1 & 2. Blok 2 heb ik in navolging van Nathalie (klik) wel een beetje aangepast. Ik vond de aanpassing van de rand er zo leuk uit zien, dat ik dat ook wilde doen.  Ik ben alleen vergeten dat de blokjes straks on-point komen te staan. Roodkapje staat dan niet meer zo mooi rechtop, maar ligt een beetje. Ach, een kniesoor die daar op let.


Ik ben blij met de eerste twee blokjes & je wordt inderdaad een beetje gek van de Nearly Insane, want ik kan niet wachten om met het volgende blokje te beginnen. Ik heb last van een Nearly Insane-manie ;-)

6 opmerkingen:

 1. Jaaaaaaaa wat leuk dat je het écht gaat doen!!! Nou ja, gaat doen, je bent gewoon al begonnen natuurlijk! Superleuk, en een hele mooie kleurencombi hoor! Dat wordt ook een hele spannende!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je met de Ni begonnen bent mooie kleurtjes en stoffen ga je er voor gebruiken.Over een tijdje sluit ik me graag bij jullie aan want ik heb ook al een aantal blokjes klaar maar ga nu eerst de Dear Jane af maken voordat ik hiermee weer verder ga.Dus hou ik jullie voortgang bij.Fijne zondag en de groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roodkapje kan straks beter een beetje schuin in de NI liggen, dan in de buik van de Grote Boze Wolf :>)
  Veel plezier met het gekkenwerk!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, het kriebelt wel hoor. Deze staat bij mij ook nog op het programma. Wie weet sluit ik me ook bij jullie aan. Ik ga er nog even over denken. Je eerste 2 blokjes zijn mooi.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi,... pas maar op!! Deze blokjes vond ik altijd zo leuk om te maken,.. zal ik het ook maar weer gaan doen?? Of toch eerst wat afmaken??
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook aan bezig, en soms wordt je echt gestoord van al die mini stukjes. Maar het blijft leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...