vrijdag 16 november 2012

Een UFO van mams

Al vorig jaar kocht mams een pakket met daarin patronen & stoffen voor een kerstquilt. Het patroon is van Bunny Hill Designs & heet a Vintage Christmas. Een superleuke quilt in allemaal mooie roze-tinten, die fantastisch zou zijn om aan de muur te hangen tijdens de feestdagen. Eén probleempje... mams vindt appliceren niet zo leuk. En nou is het zo dat het grootste deel van deze quilt geappliceerd moet worden. Hij belandde dus al snel in een la.

Maar... jullie raden het al. Ik vind appliceren wel leuk. En nadat ik al eerder twee tops van patronen van Bunny Hill Designs had gemaakt, vond ik het ook leuk om deze top voor mams te appliceren. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb vanmorgen het hele pakket opgehaald & ik ga de top voor mams in elkaar zetten. Het sandwichen & quilten mag ze vervolgens zelf doen.


Kijk, hier is het hele pakket. Negen mooie blokken in snoepkleurtjes. Plus een hele mooie rand met te schattige rendieren. Dat worden leuke weken. Dit weekend gaan mijn lieve vriendje & ik gezellig een weekend naar Drenthe, dus dan kan deze mooi mee om lekker aan te werken. Als dat lukt, want het is een familieweekend & met 33 man in een huis is rust soms ver te zoeken ;-)

Kijk, blok 1 is al bijna af. Dus dat scheelt. Hopelijk heb ik de rest van de applicatieblokken ook snel af. Dan kan mam in haar sneltreintempo gaan quilten & ligt de quilt heel misschien deze kerst nog klaar-en-wel op de bank of hangt hij aan de muur.5 opmerkingen:

 1. Oh, wat is dit een leuke quilt, en al één blok af, dat schiet tenminste op, ziet er schitterend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is tie mooi!!!!
  Appliqueren doe ik ook het allerliefst.
  Wat een leuke klus. Hopen dat het af komt voor de kerst en anders,,,,,,, nou ja volgend jaar maar dan

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtig patroon! Leuk werk hé appliceren. Heeft bij mij ook een hele grote voorkeur..
  Succes, misschien hebben jullie hem met de kerst klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke quilt en appliceren heeft ook mijn voorkeur, leuk werk.
  Ik zie dat je de gang er al in hebt. Wat ook zo leuk is dat jullie er weer samen aan kunnen werken!
  Succes en hopelijk is hij klaar met de kerst!

  Fijn familie weekend, geniet ze.
  Groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke quilt zeg, en wat ben je snel, ik snap je moeder wel, heb er zelf ook moeite mee, maar blijf het stug proberen, veel succes om hem toch nog op tijd af te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...