woensdag 5 december 2012

Sinterklaas-festiviteiten

Eigenlijk zou vandaag mandjesdag moeten zijn. Neem maar eens een kijkje bij Marian van Phebe  & Jane. Maar helaas... bij mij is het er niet van gekomen om foto's te maken & een blogje te schrijven erover vanwege alle festiviteiten van vandaag. Sinterklaas vind ik het leukste feest dat er is & hoewel iedereen zegt dat Sinterklaas niet echt is, weet ik natuurlijk wel beter. Daarom ben ik de afgelopen weken extra lief geweest, heb geen stoute dingen gedaan & heb ik soms maar een extra Sint-liedje gezongen (misschien dat het wat zou helpen)

Vanmorgen moest ik werken, maar daarna kon het feest beginnen. Tante-lief haalde me op bij het station. En toen we bij mams kwamen stonden de Sint-liedjes al op. Lekker zingen! En tijdens het zingen zijn mijn neefje Maxwell & ik gaan knutselen. Een beetje knippen, plakken & kleuren & je krijgt de mooiste dingen. Vinden jullie dit geen leuke Piet?!?


Bij ons thuis is het traditie dat we Sinterklaas altijd met heel veel familie vieren. We waren vandaag wel met z'n vijftienen. En meestal hebben we daarom ook heel veel kadootjes om uit te pakken, gedichten om voor te lezen, snoep om te eten & heel veel lol. Dit jaar zouden we het echter wat rustiger aan doen. En tja, dan krijg je 'maar' zo'n stapel kado's om uit te pakken.


We werden dus weer goed verwend door die goede oude Sint dit jaar. Ik heb een hele mooie ketting & armband, een lekker warm paar handschoenen, een superleuk plateautje met kleine vaasjes erop, een heerlijke chocoladeletter & 4 schattige ovenpannetjes gekregen. Alles wat mijn hartje begeerde. Dank u, Sinterklaas! Tot volgend jaar. Ik zal proberen nog liever te zijn dan afgelopen jaar.


2 opmerkingen:

 1. Leuk dat je meedoet met de mandjes! En wat een gezellige pakjesavond hadden jullie. Wij vieren het pas a.s. zaterdag als de studenten-dochters thuis zijn.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat klinkt dat gezellig bij jullie. het was vroeger bij ons ook zo'n feest, mijn vader maakte prachtige surprises,dat waren kunstwerken op zich. Helaas zijn mijn ouders overleden maar de herinnering blijft.

  Fijn weekend, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...