woensdag 2 januari 2013

En er zijn mandjes bijgekomen

Allereerst wil ik jullie allemaal even een gelukkig nieuw jaar wensen. Hopelijk wordt het weer een fantastisch jaar! Het mijne is niet zo geweldig begonnen, want ik ben dus nog steeds ziek :-( Ach, dat overleven we ook wel weer, maar leuk is anders natuurlijk.

Schreef ik twee weken geleden op woensdag dat ik al een paar weken in een quiltdip zat & dat ik dus geen nieuwe manden had om te laten zien. Ditmaal is het mandje met mandjes-blokken & Dear Jane-blokken erin wel weer bijgevuld.


Ik kocht dit mandje begin dit jaar bij een Kringloopwinkel voor 1 euro & het is perfect om blokken van quilts in te bewaren. Het stapeltje Dear Jane-blokjes ligt gebroederlijk naast de stapel mandjes van mijn Trick-or-Treat mandjesquilt. De afgelopen twee weken zijn er 4 mandjes bijgekomen. Kijk maar eens...


In het blik voorbereidde mandjes zitten nog een flink aantal mandjes om te appliceren, dus als ik zin heb ga ik gewoon rustig verder. Sowiezo denk ik dat ik de mandjes inpak als we straks in februari op wintersport gaan (moet ik nog wel even meer manden voorbereiden, zodat ik niet zonder kom te zitten) En ondertussn werk ik ook aan een aantal andere projecten zoals de Irish Chain om te quilten, de sneeuwmannen van Snowbound ook om te quilten, een paar extra blokken bij de Henrietta Whisker die ik voor mijn nichtje aan het maken ben & natuurlijk de blokken van mijn Nearly Insane, die ik toch wel een hele uitdaging vind. Ik blijf wel bezig. 

Als je meer manden wilt zien, bezoek dan ook eens de volgende blogs:

6 opmerkingen:

 1. Een goed 2013!
  Dat je maar gauw beter mag worden!

  Fijn dat je weer van het handwerken geniet en dan het zonnetje erbij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie mandjes, volgende week begin ik ook ben nog even aan het bijkomen van mijn studie die veel tijd heeft gekost. En natuurlijk heel veel beterschap gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat jammer nou, en dat nog wel in zo'n mooie tijd van het jaar.
  Beterschap en ik wens je dat je snel weer helemaal op toeren bent en volop aan de slag kunt.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie mandjes heb je gemaakt. En je hebt er al heel veel zag ik. Je Dear Jane blokjes worden ook prachtig.
  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...