zondag 6 januari 2013

Sneak preview

Terwijl Roos de poes lekker op de leuning van de bank tegen de verwarming aan ligt te luieren...


... Ben ik druk in de weer geweest met mijn William Morris Irish Chain. Voor verhaaltjes over deze quilt, klik hier. Ik heb de laatste klavertjes-vier gequilt op de quilt. ik heb besloten de randen niet te quilten. Dat kan best, want de quilt is niet heel intensief gequilt & de ideetjes die ik had voor de randen bleken toch niet zo leuk te zijn. Ik heb de randen netjes afgesneden & ik heb een aantal meter witte biezen gemaakt.


Die biezen wikkel ik dan rond een willekeurig stevig kartonnetje. In dit geval was een doos kattenvoedsel het eerst voorhanden in de oud-papierbak, dus vandaar de grappige katten. En daarna heb ik mijn Singertje tevoorschijn gehaald & ben lekker de bies aan de quilt gaan naaien.


Nu ben ik de aan de achterkant van de quilt het biesje met de hand aan het vastzetten, maar mijn arme vingertjes vinden het niet al te leuk. Dat machinewerk ging een stuk makkelijker. En kijk eens, wat een mooi plaatje het geeft...


Ik hoop dat ik jullie deze week nog een heuse AFFO kan laten zien. Ik doe in ieder geval mijn best!

3 opmerkingen:

 1. Zo jij bent ook lekker in de weer geweest met lapjes vandaag! 't was er ook weer voor! Zelf heb ik het insane-drakenblokje met de 4 pinwheels&flying geest vandaag afgemaakt. Heb er lamme armen van geloof ik, wat een werk was het hè! Ben benieuwd naar het affo-totaalplaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ja, die was inderdaad niet mals. Ik ben er denk ik wel 2 dagen mee bezig geweest.

   Verwijderen
 2. Ziet er zo leuk uit, net echt he?
  Bedankt nog voor je advies want die van jou dat was hem helemaal. Het was zo gepiept.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...