maandag 1 april 2013

Dit paasweekend...

Dit paasweekend heb ik lekker weinig gedaan. Ik schreef gisteren een blogje over verdrietige momenten. En ik moet jullie gewoon even gerust stellen. Er is niets ernstigs aan de hand. Ik kan alleen nogal lopen piekeren over dingen waar ik me niet druk om zou moeten maken. Dat is soms lastig & meestal kan ik die piekermomenten wel onderdrukken, maar soms ook niet & dan moet ik echt even afleiding zoeken door bijvoorbeeld iets te gaan bakken. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken.

Dit weekend heb ik dus lekker weinig gedaan. Alhoewel, zaterdag waren we op verjaardagsvisite bij mijn lieve schoonzus die weer een jaartje ouder werd; gisteren gingen we eten bij mams; ik heb twee heerlijke taarten gebakken (zie ook mijn andere blog, Marieke Kookt) & ik heb zitten werken aan een hele leuke quilt.


Misschien zien jullie al wel aan welke... Het boek ligt er & de tabel met te gebruiken stofjes. En er ligt een blokje al gesneden klaar om in elkaar gezet te worden. 

Ja, ik heb weer een aantal blokken van mijn Dear Jane in elkaar gezet. Deze quilt schreeuwde om wat aandacht & sinds we in de Quilthoeve hoorden over de Dear Jane-dag die daar georganiseerd gaat worden, wordt de lokroep van Jane steeds sterker. Ik heb zelfs al stof voor de sashings gekocht & ik denk er heel stiekem over na om het middengedeelte van de quilt helemaal af te hebben voor 15 juni. Dan heb ik tenminste pas echt wat om te showen. Ik heb me namelijk samen met mams opgegeven voor het grote Dear Jane-feest & ik heb er nu al zin in.


Kijk, dit is de oogst tot nu toe van dit weekend. Acht blokken Romantic Jane. Maar of ik daarmee mijn doel ga halen?!? Ik betwijfel het. Er moeten nog 101 blokken af namelijk... En da's best veel in 75 dagen. Maar ach, ik kan in ieder geval mijn best ervoor doen, toch? Zo, dan ga ik nu weer snel verder met het blokje dat klaar ligt. Dan zijn er nog maar 100 te gaan ;-)

6 opmerkingen:

 1. Die pieker momenten heb ik ook regelmatig! Wel fijn dat je een manier hebt gevonden om je erover heel te zetten. Het zijn prachtige blokjes van de Dear Jane of is het Romantic Jane?
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ineke,

   Dank je voor je reactie. Het enige nadeel van mijn methode is dat ik nu weer met een taart zit, die ik in mijn eentje niet opkrijg (vriendjelief lust niet echt citroentaart) Mijn Dear Jane wordt gemaakt van romantische stofjes, dus ik noem haar Romantic Jane.

   groetjes,
   Marieke

   Verwijderen
 2. Hi ieke, wat leuk dat je naar de quilthoeve komt. Volgens mij wordt het een hele leuke dag, ik hè. Er in elk ga al al zin in. Succes met het midden stuk, ik ga nog even wat quilten aan Sjaan. Tot de 15de juni. Doeg, juud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè, ik ben blij dat het niet iets heel ernstigs is!
  Succes met je Romantic Jane!

  lieve groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk, maar je moet dan nog wel even de turbo aanzetten!
  ik zou ook wel naar de DJ dag willen, maar in de zomer zijn onze zaterdagen voor andere dingen.....;)
  tenzij het stormt en regent!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Marieke, wat ga jij snel! Ik ben na 2 blokjes al weer afgehaakt. Ik vind het een mega geprul. Jouw blokjes zijn super. Leuk dat jullie ook naar de DJ dag komen. Ik ga gewoon, dan maar met 2 blokjes......

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...