woensdag 10 april 2013

Na vele woensdagen zonder mandjes...

... Volgt er eindelijk weer eens een mandjeswoensdag hier op mijn blog. Het afmaken van de quilt van Sophie was een dusdanig goede motivator dat ik nu meer quilts af wil hebben. En welke quilt is daar beter voor dan de mandjesquilt van Balckbird Designs? Daar heb ik tenslotte al meer dan 100 mandjes voor geappliceerd & dat is een goed werkje om mee te nemen in mijn tas. Zo zat get blik met de onaffe mandjes gisteren & vandaag in de tas die ik meenam naar mijn werk, zodat ik in de pauzes wat steekjes kon zetten.En dat werkte, want er zijn weer 10 mandjes bijgekomen. Ik ben bijna op de helft, want er zijn 140 mandjes af inmiddels. De helft daarvan zit al aan de grote lap & begint al op een heuse quilt te lijken. Maar de andere helft zit gezellig met de Dear Jane-blokken in een mooi mandje. Ik denk dat ik binnenkort maar eens lekker achter mijn Singertje ga zitten om die ook aan de lap te naaien. Of zal ik eerst alle mandjes maken & ze er dan pas aanzetten?!? Ik weet het nog niet helemaal zeker, maar dat hoeft ook niet. Als het maar leuk blijft.


Ik ga ondertussen verder met nog wat mandjes. Want er zitten nog een aantal onaffe mandjes in mijn mandjesblik...

Als je meer manden wilt zien, bezoek dan ook eens de volgende blogs:

4 opmerkingen:

 1. Leuke mandjes! En je bent al lekker ver. Ik zit ook een beetje te dubben of ik ze nu al aan elkaar zal zetten. Het lijkt me straks zo'n rotwerkje. Maar ik ben ook bang dat de kleuren straks niet goed verdeeld zijn. En ik ben zo'n muts die zich daaraan ergert. Dus nu zet ik zo af en toe 2 mandjes aan elkaar. Dat scheelt straks weer.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ook hetzelfde als jij en Marian, aan elkaar of nog wachten ... Heerlijk dat je in de pauzes aan de mandjes kan werken, nu nog een zonnetje om in te zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie mandjes. En wat heb je er al veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat zijn ze toch leuk.......en kom ik veel tijd te kort......:(
  fijn weekend, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...