woensdag 29 oktober 2014

A Bountiful Life op woensdagmiddag

Op woensdagmiddag ben ik meestal vrij van werk & ga ik 's middags bij mams langs. Mijn neefje is daar dan & ik kan samen met mams gezellig zitten quilten. Deze bak gaat dan meestal mee in een grote boodschappentas.


Hierin zitten alle Kaffe Fasset-stoffen, die ik gebruik voor mijn Bountiful Life. Inmiddels hebben mams & ik allebei alle blokken t/m blok 8 af.


Hierboven de laatste twee van ons allebei. Het onderste blok was het september-blok, het bovenste dat van oktober. Ik vind de pauwen helemaal super geworden met hun vrolijke kleuren. Het blok met al het fruit is ook leuk, al was ik blij dat dit voorlopig even de laatste besjes zijn, die we moeten maken.


Hoewel het nog geen november is, ben ik al wel begonnen met het november-blok. Lieve aardbeitjes met mooie bladeren. Thuis komt het er meestal niet van om eraan te werken vanwege alle andere quilt-werkzaamheden. Maar op zo'n woensdagmiddag krijg ik toch best veel gedaan.

Wil je alle blokken, die mams & ik tot nu toe hebben gemaakt, zien, dan moet je even op één van de twee bruidjes in de zijbalk klikken.

3 opmerkingen:

  1. En weer heb ik er van genoten, van zowel de blokken van jou als van je mam! Ik vind ze allemaal super mooi! En jullie zijn zo goed bezig, met z'n tweetjes, want ik vind het heel knap, dat jullie het echt elke maand weer voor elkaar krijgen om een heel blok af te maken...
    Veel plezier met de aardbeitjes en groetjes van Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn jullie goed bezig! Werkt ook wel stimulerend, zo samen..... Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...