zaterdag 22 oktober 2016

Dagje Maastricht

Vanmorgen ging al vroeg de wekker. Ik zou namelijk met mams, Tineke en Clara naar Maastricht gaan om de Open Europese Quilt Championships te bezoeken. Zo gezegd, zo gedaan. Na een ritje van een uur of 2 kwamen we rond 11 uur aan bij het MECC & uiteraard moest er toen eerst koffie gedronken worden. Om na de koffie meteen rond te gaan lopen om alle tentoongestelde quilts te bekijken en de quiltwinkeltjes te bezoeken.

En wat hingen er een mooie dingen... Van modern tot traditioneel, van heel origineel tot nauwkeurig nagemaakt van een patroon. Voor iedereen wat wils. Kijk maar eens naar een aantal van mijn favorieten.


Kunstige dames.


De Gorges du Tarn.


Vliegende luchtbalonnen. 


Heel veel stukjes in zwart, wit en rood.


Een supermooie Love Entwined met allemaal circus-elementen.


Stoere mannen...


En mooie vrouwen.


Dit vond ik één van de mooiste quilts die er hing. Een oud prijs-winnaar. Zooooo mooi gedaan. En zo fijntjes. Natuurlijk moest er ook geshopt worden, want zeg nou zelf met zulke leuke winkeltjes, is dat toch gewoon een must?!?


Natuurlijk is er nog veel meer moois te zien in Maastricht. En het was een flinke rit, maar zeker de moeite waard. Dus als je morgen nog zin hebt... gewoon GAAN!!! Heel veel plezier alvast dan. Ik ga zo lekker met mijn benen omhoog op de bank genieten van mijn nieuwe stofjes.

3 opmerkingen:

  1. What a beautiful Love Entwined quilt. It is always so nice see photos of the quilt shows! it looks like fun and such beautiful quilts

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie veel moois. Jammer dat ik er niet heen kan. Geniet nog lekker na. Gr. Dientje

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...