dinsdag 2 augustus 2011

30 klosjes...

En toen waren er 'ineens' 30 klosjes! Hoewel ons weekend erg druk was met allerlei leuke dingen, heb ik toch wat tijd gevonden om meer klosjes te maken, In mijn oorspronkelijke plannetje had ik 48 klosjes nodig, maar door een rekenfoutje moet ik er nog een extra randje tussen zetten & heb ik nog 4 klosjes extra nodig. Dat wordt dus even zoeken naar leuke klosjesstoffen ;-) Deze foto is vanmiddag op mijn werk gemaakt, inmiddels zijn er weer een paar klosjes bij & begin ik al echt op te schieten ermee. Nog 13 te gaan...


Zoals ik al eerder zei was dit een druk weekend, maar wel superleuk! Vrijdagavond ben ik met mijn mams, schoonzusje, haar mams, mijn tante & nichtje naar Scheveningen geweest voor de musical Mary Poppins. Eerst hebben we een hapje gegeten bij de Mexicaan bij het Kurhaus & daarna heb ik voor het eerst in mijn leven een musical gezien. Ik vond mezelf nooit zo'n musicalpersoon, maar dat idee moet ik toch een beetje bijstellen. Ik vond Mary Poppins helemaal geweldig! Leuke liedjes, een leuk verhaal, goede spelers & een supermooi toneel. Het was zeker een supergeslaagde avond.

Zaterdag ben ik met mijn vriendje bij mams gaan eten. Lekker spare-ribs & shoarma van de brengservice. Yummie! Zondag was mijn schoonmams jarig & omdat ze 65 werd zijn we gaan eten in restaurant Westerhout in Beverwijk. Westerhout is de oude muziekschool waar mijn vriendje blokfluit & gitaar heeft leren spelen & tijdens het (heerlijke) eten kwamen de verhalen over vroeger vanzelf. Altijd gezellig!

Gisteren was mams jarig & hebben we gezellig met mijn broers & hun kids daar in de tuin hamburgers gegeten. Gewoon een ontspannen, leuke avond. Mams heeft natuurlijk ook quiltkadootjes gekregen. Helaas kan ik die nu niet laten zien, maar ik zal morgen proberen om wat foto's te maken. Mams is iig erg blij met haar kadootjes.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je mam. Wat heb je een leuk en druk weekeinde gehad en veel klosjes gemaakt. Het ziet er al erg mooi uit zo ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een boel leuke dingen heb je gedaan. En ook nog klosjes gemaakt. Goed hoor.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
  Wat een gezellig weekend heb je gehad en dan nog tijd hebben gehad om mooie klosjes te maken. Super.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat klinkt dat allemaal gezellig! Fijn dat je het zo leuk hebt gehad. De klosjes worden erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...