zondag 21 augustus 2011

Lekker weer...

Vinden jullie het ook niet fijn dat we eindelijk lekker weer hebben? Alles lijkt gelijk een stuk vrolijker met het zonnetje & je kan nog eens lekker buiten zitten. Gisteren ben ik op stap geweest met mijn broer & zijn gezin & daarna hebben we met zijn allen zitten bbq-en. We hebben vooral veel lol gehad om het zwembad dat mijn broer & mijn vriendje wilden gaan vullen. Een 3 meter rond zwembad is namelijk niet 1-2-3 gevuld & elke keer werden er nieuwe tests bedacht die ze konden verzinnen om ermee bezig te blijven. Men will always be boys!

Vrijdagavond moest mijn vriendje weer honkballen & heb ik dus lekker bij mams zitten patchen. Ik had een foutje gemaakt in één van de klosjes-randen & dat moest ik herstellen. Inmiddels zitten alle klosjesranden aan de medaillonquilt & ben ik klaar om de volgende rand te gaan maken. Ik weer alleen even niet hoe ik verder moet, dus laat ik het maar even rusten om tot goede ideeën te komen...
In de tussentijd ga ik me bezig houden met de Snowbound-quilt waar ik pasgeleden mee ben begonnen. Ik heb het tweede blok af & ben bezig met blok 3 & 4. Het appliceren vind ik erg leuk om te doen & ik denk dat ik redelijk snel klaar kan zijn met de top van deze quilt. Je zult de komende weken dus regelmatig berichtjes tegen komen over de Snowbound-quilt.

5 opmerkingen:

 1. Wat wordt je medaillion mooi. En je snowbound ook al zo mooi en leuk en ook erg leuk om aan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marian: dank je! Jouw Phebe wordt ook geweldig mooi!

  @Guusje: dank je! Ben jij inmiddels al weer verder gegaan met de Snowbound-blokken? Hoe ver ben jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je medaillonquilt ziet er geweldig uit. Succes met quilten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige quilt heb je gemaakt! Supermooie kleuren! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...