donderdag 17 november 2011

81 stukjes...

De afgelopen twee dagen ben ik bezig geweest met het volgende blok van mijn Civil War Diary Quilt. Het leek een vrij simpel blok met alleen maar vierkantjes om in elkaar te zetten. Maar... door de hoeveelheid werd het toch een lastig karweitje. 81 vierkantje ministukjes stof om in elkaar te zetten tot een blok van 15x15 cm. Ik vond het zelf een hele prestatie. Toen ik het blok eenmaal in elkaar had zitten had ik geen puf meer om aan een nieuw blok te beginnen & heb ik dus zitten werken aan de sashings tussen de rijen van de CWDQ. De deadline van 5 december begint steeds dichterbij te komen. Maar... het einde van de quilt nadert ook gestaag. Wordt spannend of ik 5 december ga halen. Duimen jullie voor me?!?


ps. voor het laatste overzicht op mijn designwall, klik hier & voor foto's van alle blokken (ook die van mijn mams) klik hier.

3 opmerkingen:

 1. Dit soort blokjes zitten in de Dear Jane ook een paar. Ze zijn op zich niet moeilijk vind ik, maar toch valt het altijd tegen. Dat gepruts met kleine blokjes en al die naadjes. Maar die van jou zit keurig netjes in elkaar hoor. En ik duim voor je.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een werk is dit geweest een quilt op zich maar hij is mooi geworden en weer eentje minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik bewonder je doorzettingsvermogen! En het ene blok is nog mooier dan het andere. :-) Veel succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...