maandag 28 november 2011

Sinterklaas

Afgelopen weekend ben ik druk bezig geweest met voorbereidingen voor Sinterklaas. Bijna alle kadootjes zijn gekocht, ik heb verzonnen welke cupcakes ik wil gaan maken & de versierseltjes daarvoor zijn ook al in huis. Welke cupcakes ik ga maken dat blijft nog even een verrassing tot sinterklaasavond. Dus jullie moeten even geduld hebben. Komend weekend gaan wij twee keer Sinterklaas vieren. Eén keer bij mijn broer & zijn gezin in Voorhout & één keer met het gezin van mijn lieve vriendje in Velsen-Noord. Hopelijk weet de Sint ons op beide plekken wel te vinden. Ik heb er nu al zin in! Want ik vind stiekem Sinterklaas nog steeds het leukste feest van het jaar! En helemaal nu mijn kleine nichtje van 3 er zo in op gaat & alleen maar Sinterklaasliedjes wil zingen. Ik zing gewoon hard met haar mee.


Verder heb ik dit weekend alle rijen die tot nu toe af zijn van mijn Civil War Diary Quilt aan elkaar gezet. Het is een heel pakket dat tot nu toe 778 gram weegt. Ik heb op dit moment 8 rijen aan elkaar zitten. Dat betekent dat ik er nog maar 3 te gaan heb. Daarvoor moet ik alleen nog 4 blokjes in elkaar zetten. Dat ga ik deze week 's avonds doen zodat ik zaterdag & zondag tussen alle sint-vieringen door tijd heb om de hele top af te maken. En dan ben ik dus op tijd om mijn zelfopgelegde deadline te halen.


Op de foto hierboven zie je het pakketje quilt op mijn bureau liggen. Op deze foto kun je goed de sashings & cornerstones zien. Ik vind dat ze de quilt een frisse uitstraling geven door de witte kleur.

3 opmerkingen:

 1. ook jij zit al helemaal in de sinterklaasstemming! En wat wordt je CWD quiltje mooi zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gaat goed en wat wordt het mooi zo. Geweldig dat je hem al helemaal zover afhebt. En leuk al die Sinterklaasvieringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poeh, jij schiet lekker op. Wat mooi, die blokjes tussen de sashings. Succes met de laatste loodjes
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...