zondag 13 november 2011

Pffff.....

Pffff... het begint met nu toch wel een heel klein beetje op te breken dat ik mezelf een deadline heb gesteld voor de Civil War Diary Quilt. Deze week ben ik niet zo hard gegaan als de afgelopen weken. Toch heb ik nog een aantal blokken gemaakt deze week. Ik heb er in totaal 111 af & dat betekent dat ik weer een mijlpaal bereikt heb! Ik hoef nog maar 10 blokken in elkaar te zetten. De stofjes voor deze blokken zijn al uitgezocht & ik ga er dus deze week hard mee aan het werk.

Deze week was een beetje raar. Donderdag werd bij ons op het werk bekend dat er behoorlijk veel mensen weg moeten. Hoewel ik zelf mijn baan mag houden, ben ik wel verdrietig omdat een hoop lieve collega's ons over een aantal maanden gaan verlaten. Ik hoop zo'n dag niet meer mee te maken, want die berichten zijn nooit leuk.

Vrijdag was een leukere dag met Sint Maarten. Dit jaar hadden we met mijn broers & hun kids afgesproken bij mijn ouders. Voor de kinderen was het de eerste keer dat ze Sint Maarten liepen & hoewel de liedjes bij het eerste huis nog aarzelend gezongen werden, werden ze daarna steeds enthousiaster. Mijn neefje Maxwell wilde zelfs niet meer naar binnen zo leuk vond hij het. Maar... aan alle goede dingen komt een eind, dus ook aan Sint Maarten. De leukste tijd van het jaar is gelukkig weer begonnen. Sint is weer in het land & dat betekent dat ik eindelijk weer pepernoten mag eten van mezelf. Het zakje ligt al 2 weken in de kast, maar ik heb het tot nu toe weten te weerstaan. Na de Sint gaan we aan kerst denken & daarna volgt Oud & Nieuw. Ik heb er zin in!

1 opmerking:

  1. Ja, leuke tijd is dit toch met al die feestdagen in het verschiet. Je moet je niet overwerken met je blokjes hoor. Het moet wel leuk blijven. Vervelend als je collega's weg moeten. Ik kan me voorstellen dat je je daar rot/schuldig over voelt.
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...