zondag 21 oktober 2012

Ik voelde me een beetje down

Eigenlijk zou ik vanmorgen vroeg met mijn lieve vriendje & zijn familie naar Istanbul vliegen om daar een week de stad te verkennen. Helaas konden mijn vriendje & ik niet al vandaag mee & vertrok het vliegtuig vanmorgen zonder ons. Dat zorgde er wel voor dat ik me een beetje down voelde vandaag. En wat is er dan lekkerder dan een beetje met mooie lapjes te spelen? Ik ben aan de slag gegaan met mijn Snowbound quilt & heb alle tussenblokken met mijn Singertje aan elkaar gezet. En omdat het best wel lekker ging ben ik maar gelijk verder gegaan met de hele top in elkaar zetten. Tussendoor moest ik hem af en toe even op de grond leggen om mijn vorderingen te bekijken & Roos de poes vond dat ook wel interessant, zo'n nieuw kleedje om lekker op te liggen...


Het ziet ernaar uit dat het wel een lekkere lig-quilt wordt ;-)
Ik heb de top bijna af. Alle blokken zitten in elkaar. Ik moet alleen nog maar twee randen eraan zetten. Dan kan ik hem gaan dubbelen & quilten & dan heb ik hem heel misschien voor de kerst af, zodat ik hem dan neer kan leggen. 


Ik zal jullie binnenkort meer foto's van de top laten zien als deze helemaal af is. En dan zal ik ook wat close-ups maken van de sneeuwmannen, want het zijn geen gewone sneeuwmannen, nee het zijn sneeuwkanjers geworden!

En mijn gedeprimeerde stemming? Ach, die is weer verdwenen. Helemaal omdat we over een paar daagjes alsnog naar Istanbul vliegen om daar een paar dagen door te brengen. En dan gaat één van de quilts, waar Roos nu lekker op ligt om zo naar buiten te kijken, met me mee...


Ja, jullie zien het goed. Het vingerhoedjesvirus is weer geactiveerd. Een goed werkje om me mee te vermaken tijdens een vlucht van 3½ uur.

6 opmerkingen:

 1. Ja, geen wonder dat je een beetje down bent geworden, als je niet mee kan met het vliegtuig. Mooie snowbound-quilt, die sneeuwmannetjes zijn erg leuk!!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie top.
  Ik wens je alvast veel plezier.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn de sneeuwmannen mooi. Ik vraag me af of er een speciaal verhaal achter zit, maar misschien horen we dat nog eens.

  Alsnog veel plezier in istanbul

  Groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die snowbound quilt ook zooooo mooi. Heb je dat volgens een patroon gemaakt, of is dit eigen ontwerp? Alvast een fijne vakantie gewenst. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk is die sneeuwmannenquilt. Gezellige reis en succes met de vingerhoedjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je snowbound quilt is werkelijk prachtig. Maar, je wilt aan je quilt werken tijdens de vlucht. Hoe krijg je een schaartje en een naald naar binnen gesmokkeld?

  Veel plezier in Istanboel, Annet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...