dinsdag 23 oktober 2012

Vingerhoedjes op reis

Mijn lieve vriendje en ik zijn een paar dagen in Istanbul. En natuurlijk moest er een quiltwerkje mee. Drie uur in het vliegtuig zonder iets te doen te hebben was wat teveel. Op ruim 11 kilometer hoogte zat ik lekker te patchen. Vingerhoedjes aan de vingerhoedjesquilt zetten. En de tijd vloog om! Dit wordt een echte reisquilt zo...Annet vroeg mij in een reactie hoe ik een naald en schaartje mee het vliegtuig in gesmokkeld kreeg. Da's vrij simpel. Ik heb twee naalden tussen het kleingeld in mijn portemonee gestopt. Dan kunnen ze de naalden moeilijk herkennen. En een schaartje heb ik miet meegenomen, maar in plaats daarvan had ik een threadcutter. Een ronde hanger met een soort mesje erin verborgen waarmee je een draad door kan snijden. Dat werkt net zo prettig en schijnt wel vliegtuigproof te zijn. Zeker als je deze ook tussen het kleingeld stopt. Zorg dus dat je voldoende kleingeld mee hebt als je wil patchen in het vliegtuig ;-)

7 opmerkingen:

 1. Dat is toch leuk, toen wij vorig jaar naar Curacao gingen had ik mijn vingerhoedjes ook bij me, de naalden kon ik gewoon meenemen maar ik had een nagelknipper bij me en dat ging ook prima. Ik heb toen ook heel veel vingerhoedjes verwerkt. Grappig hoor, heel toevallig.
  Ze worden trouwens mooi bij jou, mooie kleurtjes.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk om, anders 'verloren' tijd te besteden aan je vingerhoedjes, prachtige kleuren ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie niet sterk is moet slim zijn. Bedankt voor de tip.

  Groeten Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat slim van je om op die manier je spulletjes mee te nemen.
  De quilt wordt mooi!

  Groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wordt mooi, maar ik bewonder je dat je in het vliegtuig kunt patchen. Ik heb rust nodig om me heen als ik patch en in zo'n vliegtuig is er iedere keer wat. Fijne reis nog. groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier in Istanboel. En een slim idee om naalden in je portemonnee te stoppen.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier in Istanbul en je vingerhoedjes worden erg mooi!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...