woensdag 17 juli 2013

En weer 10 erbij!

Het is weer woensdag & dus is het weer tijd om mijn nieuwste mandjes te laten zien. De titel van dit blogje verraadt het al... deze week zijn er 10 mandjes bijgekomen. Het einde begint nu echt wel een beetje in zicht te komen. Er zijn 231 mandjes af & ik hoef er nog maar 59.


Alle mandjes worden gemaakt van een ander stofje. Ik zie er al een aantal quilts in terug, omdat een bepaald stofje daarvoor gekocht was. Het stofje rode mandje rechts onderin bijvoorbeeld komt uit de medaillon-quilt. En van het grijze mandje komt het stofje uit mijn Dear Jane. Leuk toch om stofjes, die je koopt, niet in één quilt te gebruiken. Ik ga straks (als ik alle mandjes af heb) niet ook nog de geappliceerde hoekblokken maken. Dat wordt me echt te veel werk. In plaats daarvan heb ik gisteren een stofje besteld in Amerika. Ik ben benieuwd hoe dat er straks uit komt te zien. Maar goed, ik moet nu snel weer een paar mandjes gaan voorbereiden. Het blikje met te-appliceren-mandjes is weer bijna leeg.

4 opmerkingen:

 1. Wow! 231 mandjes al gedaan! Ik blijf het een leuk blok vinden. Misschien ooit nog eens. Eerst maar eens UFO's afmaken en werken aan de LE natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ga je snel!! Hier nog lang niet zoveel mandjes,.. eerst ufo's afmaken. fijn dat dit een ufo is,..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig... je gaat als een speer...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgende week om deze tijd heb je ze allemaal al af als je zo doorgaat.....
  Race maar lekker door, hartstikke leuk.
  Het wordt bijna aanstekelijk.
  Groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...