maandag 1 juli 2013

Blogster van de week

Hebben jullie dat nou ook weleens? Dat je op je werk zit, maar dat er amper iets uit je handen komt, omdat je tussendoor steeds leuke blogjes zit te lezen? Ik wel. En afgelopen donderdag heb ik tijdens zulke blog-lees-momentjes het blog van Juud's Quilts zitten lezen. En omdat ik daar toen zoveel plezier aan beleefd heb, tijdens een wat anders een saaie dag geweest zou zijn, is Judith deze week de blogster-van-de-week! Neem maar snel een kijkje op haar geweldige blog.


Waar Judith al haar quiltavonturen in binnen- en buiteland beschrijft. Zo ben ik afgelopen week meegeweest op reisjes naar de USA, ik heb Dear Janes & nog veel meer moois gezien in Nantes, kon ik genieten alle belevenissen in Sainte Marie-aux-Mines, heb ik gequilt in Duitsland (virtueel dan) en ging ik af en toe een dagje mee naar de camping. Gezellig hoor al die tripjes!


Judith is degene, die op de Dear Jane dag, afgelopen 15 juni een heel verhaal hield over haar belevenissen met Jane. Van hoe ze in aanraking kwam met de quilt, wat geschiedenis van Jane tot het poepen van blokjes door LZ'tje. Een boeiend verhaal! En weten jullie nou wat het leukste was? Na dat hele verhaal kregen we allemaal een zelfgemaakt cadeautje van Judith. Wie doet dat nou?!? Voor 50 vrouwen een scissor-fob (hoop dat ik dat zo goed schrijf) in elkaar zetten. Zomaar tussendoor? Dat laat mij zien dat Judith een supermens is! En dat lees je terug in alle leuke verslagjes van bee's met quiltvriendinnen. Soms zou ik willen dat ik een zus had zoals Judith's LZ'tje (maar gelukkig heb ik mijn mams met wie ik kan quilten)

Lieve Judith, de titel van blogster-van-de-week is meer dan verdiend! Blijf mooie quilts maken (sorry, daar heb ik het verder helemaal niet over gehad, maar Judith maakt ook nog eens supermooie, jaloersmakende quilts), blijf schrijven over alle leuke bee's & reisjes. En blijf vooral vol humor je stukjes schrijven. Dames, nemen jullie snel een kijkje op het blog van Judith (klikkerdeklik)?!?

5 opmerkingen:

 1. Hoe kun je op je werk nu blogs lezen? Ik sta voor de klas en reken maar niet dat ik een minuut iets voor mezelf zou kunnen doen. Ik kan me daar dus niets bij voorstellen....Ik volg Juud al een hele tijd en geniet ook altijd heel erg van haar verhalen, heel erg leuk! Dus leuk dat je haar in het zonnetje zet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uhm... :blush:
  Tja, soms heb je dagen dat het op een kantoor stiller is & dan ga je andere dingen doen. Voor de klas heb je daar inderdaad geen tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee dat heb ik niet want ik heb geen tijd en mag het ook niet onder werktijd, dit vind ik ook terecht want ik ben aan het werk blogs lezen is voor thuis. Leuke blog heb je gekozen als blog van de week.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow ik lees je blogje net, dank je wel. Het is fijn om terug te lezen dat je t naar je zin hebt gehad, enne we blijven elkaar lekker volgen. Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bloggen is erg leuk en er kan veel tijd in gaan zitten...meestal lees ik 's morgens vroeg en... 's avonds als er niets iets voor mij op tv is!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...