zaterdag 6 juli 2013

Quilting is sharing

Quilting is sharing zegt men weleens. En dat blijkt maar weer eens al te waar te zijn. Afgelopen week werd ik twee keer verrast met een dikke envelop in de brievenbus.


De witte kwam van Helma (klik hier voor haar blog). Helma heeft een geweldige heagonnen-quilt gemaakt van alle stofjes waar ze de afgelopen jaren quilts mee heeft gemaakt. Je moet echt even een kijkje gaan nemen, want dan kun je hem zelf ook gaan zien. Er zitten geloof ik meer dan 2000 hexagonnen in. Wat een werk! En weet je wat nou zo super is. Helma was zo lief om de kartonnetjes waarmee ze haar hexagonnetjes gemaakt heeft weg te geven. Dat zat er dus in de witte envelop. Thanks, Helma! Ik zal binnenkort laten zien waar ik ze voor ga gebruiken. 


De tweede, bruine envelop kwam van Francisca van a Spotted Dog (klik) Zij is hard bezig met een Sylvia's Bridal Sampler & wilde om een goed overzicht te houden een design-wall maken. En omdat ik dat klusje al vaker gedaan heb, heb ik haar daarmee geholpen. Als dank daarvoor stuurde ze me een envelop met een verrassing erin En wat voor een verrassing! Twee hele mooie lapjes (helemaal mijn smaak), met een superlief lintje & een mooi bedeltje van een quiltlbok voor aan mijn volgende quilt. Wat een verwennerij! Lieve Francisca, bedankt! 


Ik heb trouwens nog eens nagedacht over designwalls op blogs & ben een ideetje aan het uitbroeden samen met mijn broer. In blogger is het namelijk lastig om een goede designwall bij te houden, maar er zijn meer wegen, die naar Rome leiden. Als ik daar meer van weet, dan lezen jullie dat hier. Zo, ik ga nu weer even verder met het voorbereiden van mandjes. Want ook al ben ik helemaal vol van Love Entwined, ik wil de mandjestop ook afmaken. Ik zal woensdag weer de nieuwe mandjes laten zien. 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke verassingen heb je gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan hoor en de titel van je blogbericht vind ik zó treffend!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...