woensdag 10 juli 2013

Het is weer woensdag!

Het is weer woensdag & dus weer tijd voor mandjesdag! Misschien dachten jullie dat ik amper met de mandjes bezig ben, omdat ik het erg druk had met de Franse terrasquilt & het eerste deel van Love Entwined. Maar niets is minder waar. De mandjes gaan als een speer. Ik merk dat ik, nu ik zo tegen het einde loop, steeds gemotiveerder raak om de top af te maken. Dat aftellen voelt wel heel fijn hoor. De afgelopen twee weken is er een heel stapeltje mandjes gemaakt.


Dat voelt wel lekker hoor. 21 stuks maar liefst!!! En dat maakt dat ik nu 221 mandjes af heb & er nog maar 69 hoef. Ik heb vandaag de mandjes even op onze nieuwe bank gefotografeerd. Daar zijn we ook superblij mee. Hij zit lekker & op de brede leuningen heb je tenminste goed de ruimte om je quiltspulletjes te leggen, terwijl je bezig bent met dingen.


Hier zien jullie alle 21 mandjes. Ik ga snel weer verder met het volgende mandje. Dat ligt alweer klaar om geappliceerd te worden. 


5 opmerkingen:

 1. Nou, je schiet inderdaad goed op. Ze zien er prachtig uit.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie mandjes, en lekker veel, je bent goed opgeschoten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er prachtig uit.
  Groetjes. Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie mandjes heb je gemaakt! en wat een leuk achtergrondstofje (bij dat bovenste mandje op de eerste foto!) met die geschreven tekst erop.
  En wat ben je al ver, als je zo doorgaat duurt het niet lang meer voordat je top af is.
  Veel plezier met de overige 69 mandjes.
  Groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...