woensdag 21 augustus 2013

Toch maar weer mandjesdag vandaag ;-)

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen, ben ik dit weekend druk bezig geweest met het in elkaar zetten van de mandjesquilt. Alleen kwam ik er bij het aan elkaar zetten van de laatste twee rijen achter dat ik te weinig mandjes gemaakt had. Ik had sowiezo al één mandje te weinig in de planning. 290 in plaats van 291. En ik heb ooit eens halverwege een mandje afgekeurd, omdat ik dat stofje al een keer gebruikt had. Maar oeps... dat was ik ook weer vergeten. Kortom dit weekend had ik de top op een haar na af & toen moest ik nog twee mandjes in elkaar zetten.


Kijk, hier zijn de twee rascalls! Ook weer onwijs schattig & ze passen helemaal goed bij de rest. Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig of het me alsnog gelukt is om de hele top af te krijgen. Ja, dat ik gelukt. Al was het wel wat lastig om zo'n gevaarte onder dat kleine Singertje te krijgen.


Helaas moeten jullie nog even wachten op een foto van de complete top. Dit weekend gaan mijn lieve vriendje & ik een weekendje camperen op de Veluwe & dat is een mooie gelegenheid om supermooie foto's van mijn (al zeg ik het zelf) geweldige mandjes te maken. Totdat ik zelf goede foto's heb moeten jullie het maar even doen met de fotootjes, die ik de afgelopen woensdagen op mijn blog plaatste ;-)Morgen ga ik trouwens met mams een bezoekje brengen aan de nieuwe winkel van Jacqueline. Samsara Quilting in Lisse (klikkerdeklik) Ik vond haar quiltwinkel al helemaal geweldig, toen hij nog bij haar aan huis was. Maar in het nieuwe pandje moet het helemaal super zijn. Een gezellig, comfortabel, schattig winkeltje. Ik ben benieuwd!

2 opmerkingen:

 1. Prachtige mandjes,... Leuk om de laatste nog even te zien,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow ow ik zal jouw mandjes ook gaan missen, gelukkig is ie nog niet helemaal af.
  Succes.
  Mooie stof voor de driehoekenrand trouwens!
  Mag ik vragen waarom je er een paar nine-patch tussen hebt? of heb je dat al verteld en heb ik niet goed opgelet?
  groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...