donderdag 22 augustus 2013

Wat ga ik doen?!?

Mijn Trick-or-Treat-mandjestop is helemaal af & nu voel ik me een beetje verloren. Want wat moet ik doen? Ik weet nog niet wat ik voor achterkant wil bij deze quilt. Iets zoets met bloemen, of juist wat stoerder?!? Geen idee. Elke keer bedenk ik weer een nieuw plannetje. Ik denk dat ik de beslissing nog maar een poosje uit ga stellen. Eerst maar eens de top meenemen & showen aan allerlei mensen & dan kan ik in Frankrijk misschien wel een definitieve beslissing over de achterkant maken. Ik ga tenslotte over twee weken met de familie naar de Elzas om een weekje te relaxen & natuurlijk gaan mams & ik dan ook een bezoekje brengen aan de Carrefour Europeen de Patchwork. Daar hebben ze vast wel een goed stofje.


Maar dat is niet mijn enige dilemma. Na een bezoekje aan dit schattige winkeltje (de foto is geleend van het blog van de winkel zelf) ben ik ook in dubio waar ik aan ga werken. Love Entwined appliceren of Civil War Diary Quilt doorpitten?!? Bij Love Entwined ben ik nu bezig met de geruite rand & daar moet ik me eigenlijk even vol overgave op storten, dan kan ik daarna verder met deel 3. Aan de andere kant ligt de CWDQ al een behoorlijke poos klaar om gequilt te worden. Ik heb er al een aantal blokken van gequilt, maar hij bleef een beetje liggen. Mijn eerste echt grote quilt, die moet ik toch helemaal af maken. Mijn plannetje is nu dus om elke avond minstens één blokje te quilten met de randen eromheen. Probleem opgelost. Want op deze manier hou ik nog genoeg tijd over om aan Love Entwined te werken (al blijven allerlei andere quiltprojecten ook roepen)

Oh ja, vanaf vandaag is Samsara Quilting weer open. In de nieuwe winkel! Het lijkt niet zo groot, maar als je binnen komt, dan waan je jezelf in een echt lapjesparadijs. Mams & ik waren er vandaag eventjes & het is meer dan de moeite waard om Jacqueline snel een bezoekje te brengen. Doen hoor!!!

2 opmerkingen:

 1. Nou, jij zult niet stilzitten met zo veel plannetjes, leuk hoor en bij de Carrefour zul je zeker een mooie achterkant vinden. Leuke tip van het winkeltje in Lisse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snoezig winkeltje, zou graag even binnen kijken......
  En je gaat naar de Elzas! Fantastisch lijkt me dat! Heel veel plezier alvast! En dan kom je er vast wel uit....of er komt nóg een prachtig project om de hoek kijken......
  groetjes
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...